-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhabalar,
Şimdi sizlere izniniz ile bir soru sormak istiyorum. Bir hesap açtım Instagram üzerinden.
Kullanıcı adımı aldım ve şimdi sadece logo ve paylaşım yapmak kaldı. Sizce nasıl ilerleyebilirim. Ben bunun cevabını biliyorum fakat yinede küçük bilgilerinizi benimle ve tüm bu forum ile paylaşırsanız sevinirim.
Kullanıcı adım:
@bidonnecla
Teşekkürler,
İyi forumlar.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Dostum ben takibe takip ve hashtag kullanımının çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
Hashtag seçerken fazla abartmamanı 3-4 tane o konuda çok paylaşılmış yapılmış etiketleri seçmende fayda var.
Seninle aynı kategoride yapılan paylaşımlar eğer paylaşılma süreleri 10 dakikadan fazla olmadıysa o gönderiyi beğenenleri takip edebilirsin.
Bu arada yeni hesabın hayırlı olsun. İnşallah istediğin noktaya gelebilirsin. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ASametYildirim Hocam neden 10 dakikadan fazla olmama şartı var?
Değişim rüzgarları estiğinde aptallar duvar örer, akıllılar ise yel değirmeni yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
ASametYildirim adlı üyeden alıntı
Dostum ben takibe takip ve hashtag kullanımının çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
Hashtag seçerken fazla abartmamanı 3-4 tane o konuda çok paylaşılmış yapılmış etiketleri seçmende fayda var.
Seninle aynı kategoride yapılan paylaşımlar eğer paylaşılma süreleri 10 dakikadan fazla olmadıysa o gönderiyi beğenenleri takip edebilirsin.
Bu arada yeni hesabın hayırlı olsun. İnşallah istediğin noktaya gelebilirsin. :)
Sağ ol başkan teşekkürler :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bidonnecla has been banned :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
yaerna1 Halletim hocam :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ASametYildirim adlı üyeden alıntı
Yani bu şart değil sadece tavsiye. Mesela 10 dakika içinde gönderiyi beğenen kişi, en fazla 10 dakika önce beğenmiş olabileceğinden o an aktif olma ihtimali yüksektir.
O kişiyi o an takip ettiğinde kendisine bildirim gelecek ve geri takip yapacaktır. Kendi tecrübelerime dayanarak 10 dakika içinde paylaşılan gönderilerde takibe takip yapınca çok daha fazla verim almaktayım. :)
Bonus Bilgi: Limitler hesaba göre değişsede genel olarak spama takılmamak için 1 saat içinde en fazla 150 kişi takip etmenizi ve her 10 veya 20 takipten sonra 1-2 dakika beklemenizi öneririm. :)
Bu otomatik işlemleri instafly vb. ile yaptırıyorsunuz değil mi?
Değişim rüzgarları estiğinde aptallar duvar örer, akıllılar ise yel değirmeni yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ASametYildirim Program ile daha fazla mı yükleniyorsunuz hocam neden kapanıyor ki?