-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Arkadaşlar herkese merhabalar. Yeni bir blogum var. Henüz 21 günlük. Bol bol özgün içerik giriyorum.
Alexa'yı kontrol ediyorum günden güne.
10 gün kadar önce 8 milyonlardaydı
Şu an 4 milyonlarda.
2 güne bir düşmeye devam ediyor. Sanırım bu iyiye işaret...
Bir de bunun haricinde sitede kontrol edeceklerimiz neler? Yani; bir web sitesinin iyiye ya da kötüye gittiğini nasıl anlarız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kardeşim senin sitenin iyiye yada kötüye gittiğini en iyi sen bilirsin sitenin takibini yap eklediğin konuların googledeki sırasını günlük olarak takip et anlarsın zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
eyv. beyler yanıtlarınız için.
eklediğim bir konuda 3. sayfa ya da 5. sayfada sıralamaya giriyor ancak, yazılan konu başlığı şeklinde aratıldığında bu sanırım çok belirleyici bir durum değil.
Bir de bir şey duydum ne derece doğru bilmiyorum. Siteye giren arama motoru botları da hit arasına giriyor sanırım. Google analytics, sitede yazı gösterim sayısı gibi faktörleri artırıyormuş.
Günlük hiti: en düşük şu günlerde; 20 filan...
Konu takibinin yanı sıra başka kontrol edeceğimiz bir faktör var mı? Siteye günlük içeriğe devam ediyorum şu an için...
Gelen hitte şu an için facebook'tan sanırım. Yazdığım konuları paylaşıyorum binlerce üyesi olan sayfalarda. Bir zararı olmaz sanırım yeni sitelere?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Araştırma Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güncel tuttuğunuz sürece problem yok demektir. Hit iner de çıkar da.