lostyazilim
tr.link

Blogger'da alfabetik etiket düzeni

3 Mesajlar 843 Okunma
lstbozum
tr.link

Kraven Kraven WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** İ**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,

Yerli ve yabancı kaynakları elimden geldiği kadarıyla inceledim fakat bununla ilgili bir çözüm bulamadım. Malum, düzgün bir site içi navigasyon için breadcrumbs olmazsa olmaz. Yanlız benim anladığım kadarıyla temadan falan değil direk Blogger'ın bir özelliği olarak etiket sıralaması alfabetik yapılmakta.
Kendim kod yazacak seviyede olmadığım için internette araştırdığım hemen her breadcrumbs kodu da son etikete göre çalışıyor. Navigasyon çalışıyor, gözüküyor, bunda bir sorun yok fakat son etikete göre çalıştığı ve blogger da alfabetik yaptığı için navigasyon kısmı düzensiz gözüküyor.
Etiket sıralamasını alfabetik değil de bizim istediğimiz şekilde düzenlememize yarayacak bir yol var mıdır ? Allah aşkına birisi yardımcı olsun lütfen zira bir türlü çözemedim ve sinir olmuş durumdayım.

wmaraci
reklam

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Hocam iyi geceler, navigasyon dediğiniz menüler kısmı değil mi? Eğer öyleyse alfabetik sıraya göre yapmıyor zaten blogger.

Kraven Kraven WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** İ**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Şu kısımdan bahsediyorum hocam.
Burayı, makaleye verilen son etikete göre çekiyor ve ben diyelim ki Osmanlı Tarihi diye bir etiket yazdım en sona, fark etmiyor zira alfabetik olduğu için harf sırasına göre en son hangi etiket geliyorsa onu atıyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al