-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
IT Webentwickler / Rollout
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar,
Blogger dan bir blog actim hergün ortalama 1 adet yazi giriyorum. Özgün olarak . fakat yazilarim 3 ile 5 gün sonrasi indexleniyor bu süre normal mi 1 aylik bir blog sitesi icin ?
Birde blogumu ekleyipte gercekten etki görebilecegim tanitabilecegim 3-5 yer var mi bildiginiz ? Az olsun ama degerli olsun.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
3-5 gün geç bir süre ama bazı sitelerin geç index aldığını ama google'da üst sıralarda olduğunu biliyorum. İndex alma hızının düşük olması güncel olaylarla ilgili yazdığın yazılara alacağın hitin az olmasını sağlar. Güncel bir olayın üzerinden zaman geçerse o olay ile ilgili google'da yapılan aramalarda düşer. Kısacası girdiğin yazılar güncel olaylarla ilgili bir şeylerse ya da buna benzer , index alma hızının geç olması siteni çok kötü etkiler. Girdiğin yazıların böyle bir durumla alakası yoksa index alma hızını pek fazla takamana gerek yok diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Nedenini bilmiyorum ama aynı durum bende de var.
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Normal değil, normalde 15-20 saniyede index alıyorum ben.
veya en geç yarım saatte, şu dakikadan sonra yeni açılan bloglar geç index alıyor nedense.
Yeni açtığım bir blogun index süresi , 1 saat.
Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu süre değişebilir. Yaklaşık 2 yıllık bir blogum var daha önce 3-10 saniye arası indexlenirken şimdi 3-5 dakika alabiliyor. İmleme yap , sosyal medyada bol bol paylaş.