-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitemi ilk olarak genel olarak açtım, tabiri caizse kafama geleni yazarım düşüncesi ile bu yola çıktım. İlk zamanlarda gerçekten de böyle oldu, yazılarımın içinde paylaştığım capsler ve anlamsız cümleler. Blogun böyle gidemeyeceğini anladığımda gevezelikten çok samimiyete önem vermeye başladım. İngilizce sitelerden çeviri yaparak birkaç yazı paylaştıktan sonra yine böyle blog yazmayı sürdüremeyeceğimi anladım.
Artık kaliteli makaleler ile okuyucularımın karşısına çıkmak istiyorum. Fakat ne tür alanda ilerleyip, belirli bir ziyaretçi kitlesi oluşturabilirim?
http://www.gevezeblog.net/2015/01/yeni-yil-yeni-hedefler.html
"Derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim." -Sagopa Kajmer
chimera
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Otelcilik
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hangi yazılarınız ziyaretçi çekiyor, ve hangi konularda ziyaretçileriniz akit geçiriyorsa ona yönelin, daha mantıklı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam daha önce sıkıldıkların gibi, bizim önerilerimizden de bir süre sonra sıkılacaksın. En doğrusu gerçekten yazabileceğin alanı senin bulman. Sizin yerinizde olsam önüme her alandan farklı farklı siteleri açarım, hangisini okurken sıkılıyorsam onu elerim. Geriye kalanlardan da kendime en uygun olanı seçerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
dış ticaret
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Size ufak bi tavsiye. Bloğunuzda whatsapp uygulamasıyla alakalı yazılar paylaşın. Bu aralar çok aranan yazıların başında geliyor ve çok fazla paylaşanda yok. Naçizane tavsiyemdir. İyi çalışmalar
Öyle bir yerdeyim ki..