-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale Yazarı&webmaster
-
-
Ad Soyad
P** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aklıma takıldı arkadaşlar.Pr si yüksek yada ziyaretcisi çok populer bir sitede sitenizin linkinin geçmesi backlink mi oluyor.örnek: yabancı bir siteye girdim yorum yaptım bir konuya ingilizce ve yorumumun altına sitemin linkini verdim.Ve yayınlandı backlink olarakmı görüyor google ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
evet görür tavsiyem direk title olarak verme sitenin ismini link olarak bırak
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
evet google bu aralar çok tehlikeli şu anda bu tip linklere ceza vermiyor en saglamı bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her link backlink değildir, her sitenin verdiği link veya backlink'te iyi değildir. Her önüne gelenin link ekleyebildiği siteler link çöplüğüne dönmüş sitelerdir ve faydalı değildir, hatta bazı durumlarda bazı backlinklerin zararlarından bahsederler.
Direk backlink almak için pr'si yüksek ve aşırı link çıkışı olmayan siteler olması fayda getirir, aynı zamanda direk link değilde makale içinde verilen link olmasının çok daha faydalı olduğu bilinmektedir. Pagerank değerine etki edecek backlinklerin dofollow olması gerekmektedir, çoğu siteler nofollow link verdiği için pagerank değerine etki eden backlink olmaz, ama kaliteli bir siteden aldığınız nofollow linklerinde faydası vardır.
Yanlış yapılan backlink çalışmaları zararlı olduğu için Bu konularla alakalı seo sitelerini gezip bol bol bilgi almanızı tavsiye ediyorum.