-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
indirimde olabilir.bu fiyata güzel sistem
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu türden ne olduğu belli olmayan bilgisayarlara yaklaşmayın. Fiyatının altında satıyor demek ki var bir sıkıntı. Yorum yapan birisi de çok sesli çalıştığını belirtmiş zaten. Sıfır ürün sesli çalışır mı? Ya yanlış monte edildi yani acemi işi ya da eski parçalar kullanılmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İsa n11 sitesi kendi mi satıyor yoksa bir üye tarafından mı satılıyor onu bilemedim fakat n11 satsa,indirimde gözüyle bakılır ve alınır. şahıs tarafından satılıyorsa ise şahıs zor durumdadır,satmak zorundadır gözüyle bakılıp yine alınabilir. bu ürün kısacası alınabilir bardağa dolu tarafından bakmak lazım :)
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir bilgisayar fan veya harddisk arızalıysa ses yapar, bu ikisini degişme olasılıgını kabul edersen alınır.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
bu yorum her şeyi açıklıyor bence ama n11 den ben devamlı alışveriş yaparım siteyle bir alakası yok tamamen satıcılardan kaynaklanıyor ve ürün elinize geçmeden ve incelemeden kesinlikle ödeme onayı vermeyin ben begenmediğimi geri iade ediyorum bilinçli olursanız ki bu sitedekilerin çoğu bilinçli kullanıcılardır.
bahsettiğiniz firmanın oyumlarından,
2gb ekran kartı var diye aldım.bilgisayar uzmanı değilim ancak kablosuz wifi aldığım ve o parçayı bilgisayara bağlayan satıcı bilgisayarımda 2gb ekran kartı olmadığını söyledi.oğluma karne hediyesi diye almıştım oyun oynasın diye ancak bir çok oyunu kaldırmıyormuş.bana bilgi verilseydi daha iyisi için veya donanımlısını alırdım.ekran kartının olmamasıda ilginç.iade edecektim ama oğlumu bilgisayardan kaldıramıyorum.ama n11 den alışveriş yapmayı bir daha düşünmüyorum.ekran kartını sordum en az 250 tl den başlıyor dedi satıcı.yani en az mouse klavye de eklenince 400-500 tl civarı kazıklandım diye düşünüyorum.öğretmenim ama benimde öğreneceğim daha çok şey varmış.!!!!!!!
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kampanya olabilir toplama bilgisayar olabilir bence aynı fiyata ya da en fazla 1.300 1.400 TL ye i7 işlemcili bilgisayar bulabilirsin alışveriş sitelerine bakabilirsin
Çanakkale