-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Web sitenizde bulunan yazılım sunucu kaynaklarını fazla tüketiyorsa ve sunucu isteklere load süresinden önce yanıt veremiyorsa bu hatayı alırsınız.Hit kaynaklı aşırı kullanımın dışında php.ini ve .htaccess dosyasında yapılan bir hata da bu çıktının verilmesine sebep olabilir.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ilk dediğiniz hakkında bir bilgim yok fakat dosyalarda herhangi bir değişiklik yapılmadı. şuanlık pek bir hit de yok zaten? kendi kendine düzelmesini beklemelimiyim yoksa müdahale etmeden açılmaz mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
iç sunucu hatası, genelde kendi kendine gelen giden bir hatadır eğer htaccese php dosyana dokunmadıysan
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
gokhanzeybek adlı üyeden alıntı
ilk dediğiniz hakkında bir bilgim yok fakat dosyalarda herhangi bir değişiklik yapılmadı. şuanlık pek bir hit de yok zaten? kendi kendine düzelmesini beklemelimiyim yoksa müdahale etmeden açılmaz mı
Sitede kullanılan yazılım Wordpress ise yeniden kurmayı deneyin sorun hala devam ediyorsa sunucu temanız kaynakları fazla tüketiyor yada sunucu limitleri çok düşük demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
gokhanzeybek adlı üyeden alıntı
Hosting şirketinin cpanelinede bağlanamıyorum. Bu normal mi? Ben ilk olarak hosting firmasından kaynaklo bir sorun olduğunu düşünmüştüm
Firmaya ticket açıp durumu bildirim yardımcı olurlar.