70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Aynı sıkıntı bende de var. Bu google iyice sapıttı yav yeni bir global arama motoru çıksa da kurtulsak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şu anda bir çok kişi bu sorunu yaşamaktadır. Hatta indexlenmesi için google gibi getir yaptığım içerikler sonra tekrardan gözükmemeye başladı. Beklemekten başka yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum şu anda. Düzenli olarak içerik eklemeye devam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Waiter
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim robot.txt dosyamda sıkıntımı var acaba arkadaşlar.Googlenin oluşturduğu robot.txt dosyası bu şekilde.
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php
Richie09
Reklam Tanıtım Sektörü
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
reklamcı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
ne yaptıysam 1 aydır yandex beni indexlemiyor varsa ücretli ücretsiz yardım edecek bi el atsın
buggi
Kerberos Prime
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
C# & Php Coder
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yaklaşık 2,5 ay dır dalgalanma denen bir saçmalık söz konusu. Google Adsense ve Adowords ikilisini ön plana çıkarmak adına (yine Paragöz oldular) bu şekilde bir algoritma değişikliğine gittiler. Sanırım 2 yada 3 ay kadar da sürecek gibime geliyor bu saçmalık. Ben şahsım adına yandex bağımlısı oldum ve sıralamaya yandex ile girdim çok şükür türkiye de fazlasıyla kullanılmaya başlandı. Yandex den baya müşteride gelmeye başladı google için açıkcası pek de fazla savaşmaya gerek yok. Yandex i değerlendirin derim.