Herkese merhaba. Konuyu okuyan herkesin yeni yılını en içte dilekler ile kutlar; mutlu ve sağlıklı bir yıl temenni ederim.
Ben kafama takılan birkaç husus hakkında konuya vakıf kişilerin fikir ve önerilerini bekliyorum.
Yeni bir forum açmayı düşünüyorum. Aşina olduğum için vubulletin açacağım. Şunu sormak istiyorum :
1-) Bu forum tek bir kategoride mi olmalı, yoksa her kategoriye eşit düzeyde yer veren bir forum mu olmalı ?
2-) Günde kaç tane özgün makale yazmalıyım ? Bu makaleler kaç kelimeden oluşmalı ?
3-) Örnek vermek gerekirse 20 alt foruma sahip bir forum yahut sitede, her alt foruma her gün özgün makale girişi yapmak şart mıdır ? Yoksa aşırı derecede yorucu olacağı için haftanın her alt foruma 2-3 günde 1 kez yeni makale girişi yapmak kafi gelir mi ?
4-) Tek kategoriye ağırlık veren genel forum uygulamasının başarılı olma ihtimali var mı ?
5-) Kaç ay boyunca özgün makale girişi yazılmalı ? Diğer çalışmalara ne kadar zaman sonra başlanmalı ?
6-) Adsense başvurusu site açıldıktan ne kadar süre sonra yapılmalıdır ?
7-) Youtube hesabına kayıtlı adsense platformuna siteyi bağlamanın sakıncası var mı ?
8-) Tek konuya ağırlık veren bir platform veya forumda, konudışı kategorisi açıp burada da güncel haberler ve gelişmeler ile alakalı özgün içerik girmek faydalı olur mu uzun vadede ziyaretçi çekmek ve hit arttırmak için ?
Değerli vaktinizi ayırıp vakit ayırırsanız çok memnun olurum.
Konuyu okuyan tüm insanlara faydalı olması dileği ile.
İyi çalışmalar, saygılar.