lostyazilim
tr.link

Dizi Sitesi | Etiketleri, Seosu, Gidişatı, Tutarmı-Tutmazmı Hakkında Sorularım Var

5 Mesajlar 855 Okunma
lstbozum
tr.link

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Merhaba arkadaşlar, yepyeni bir maceraya atıldım umarım her şey istediğim gibi gider (: Başlıkta da olduğu gibi siz üstadlara birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle sitem;
www.hddizici.com
Dizi sitesine ne tür bir seo taktiği yapmalıyım ? Yeni bölüm çıktığında bir sonraki bölümüde eklemeliyim ki google'da yer edinebileyim, onu biliyorum. Fakat başka önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Evet, diziler şuanda alıntı fakat ileride baba dizileri bitirdikten sonra güncellere geçeceğim ve birazda olsun rahatlayacağımı düşünüyorum. O süreçte tekrar baba dizilerin altyazısını gömer güncellerim diye planlıyorum.
Bir başka soru, şuanda sadece 1 etiket giriyorum oda Dizi Adı 1. Sezon 1. Bölüm 720p Full HD izle şeklinde. 1 etiket yeter mi bilmiyorum fakat etiketleride indexlettirdiğim için fazlası göze batar diye düşünüyorum. Seo başlığını Dizi Adı 1. Sezon 1. Bölüm 720p Full HD Türkçe Altyazılı izle olarak ayarladım, iyi mi yapmışım ?
Gidişat açısından sorum, tasarım vs olarak nasıl iyi mi görüşlerinizi almak istedim.
Tutar mı tutmaz mı konusuna gelecek olursak sanırım oda zamana bağlı (:

wmaraci
reklam

Balerin Balerin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 26 / 50
  • Ticaret 11, (%100)
Benimde vine sitem vardı vine videoları kelimesinde 1.sıraya çıkarmıştım hitide iyidi kendimce her siteme yaptığım çalışmayı yapmıştım ama gerçektende işe oldukça yarıyor.

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
başka uploader arkadaşların videosunu çalmışsın şu söz çok söylenir

taklitler aslını yaşatır.. daha ne diyim kardeşim bi bitmediniz..

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Buna alındım açıkcası. Ne siteler var alıntı ile (kendimce) iyi paralar kaldıran.. Ayrıca sanırım tam olarak okumadınız.

Evet, diziler şuanda alıntı fakat ileride baba dizileri bitirdikten sonra güncellere geçeceğim ve birazda olsun rahatlayacağımı düşünüyorum. O süreçte tekrar baba dizilerin altyazısını gömer güncellerim diye planlıyorum.

wmaraci
wmaraci

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)

Umut İrhan adlı üyeden alıntı

Buna alındım açıkcası. Ne siteler var alıntı ile (kendimce) iyi paralar kaldıran.. Ayrıca sanırım tam olarak okumadınız.

zaten sen gibi düşünenler yüzünden durum böyle adam gibi dizi yükleyen 5-6 veya bilemedim 15-20 site var. geriye kalan 1000+ sitede durum bu tamam yaptığınız emek hırsızlığı onu geçtim ama onun üstüne bide başka uploader arkadaşların emeğini alıyosun aslında bu onlara yarar sağlıyor..

fakat bugün yarın para harcayacaksın vs. siten ön sıralara çıkacak. daha sonra kendi videolarını uploadlıyacaksın sunucu alacaksın bir ton masraf paranda olmayacak mecburen siteyi popup reklamlarla her tarafı reklamlarla donatacaksın.

yani benim demek istediğim bu sektörde marka olmak ve ön sıralarda olmak istiyosan başkalarının uploadlarını çekme sık dişini para biriktir para kazanamıyorsan gir işe çalış biriktir. paranı biriktirdikten sonra kral bi sunucu al domain ismi zaten idare eder kendi filmlerini yükle inan daha çok ziyaretçin olur..

asıl rahatsızlığım ise netten bi film izliycem veya dizi yazıyorum adını çıkan sitelere tek tek bakıyorum hepsi 3-5 siteden çekmiş videoları.. yani çoğu kişi benim gibi incelemez fakat sen büyümeye başladıkça sosyal medyada vs. konuşacaklar "o adam başka sitelerden çekiyo kalitesiz vs." daha sonra hayal kırıklığı yaşayacaksın..

ben sana para kazanamazsın demiyorum kazanırsın büyüdükten sonra fakat bu yolda marka olmak ve en popüler olmak istiyosan herşey sana ait olacak ayrıca siten acayip yavaş..

marka olmak istemiyosan belli bir yere kadar gidersin orada hep yerinde sayarsın..

ha işin sonu ne mi? dizimag gibi popüler oldun diyelim. warner bros avukatlarını biliyoruz az çok.. öyle bi tazminat davası açarlar ki akli dengeni kaybedersin..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al