Merhaba arkadaşlar,
Bir dizi sitesi projesi üzerinde çalışmaktayım. Ve çalışmamda yardımcı olacak bir çalışma arkadaşı arıyorum. Öncelikle kendimi tanıtayım. Öğrenciyim, lise ve orta okul yıllarında web ile çokça uğraştım ancak sonrasında üniversite falan derken fazla fırsatım olmadı. Şuan bu projede de her şeyi tek tek araştırıp öğrenerek yapmaya çalışıyorum. Bir yabancı dizi sitesi projesi üzerinde çalışmaktayım. Sitenin domaini, sunucusu, kaliteli bir teması var. başlangıç olarak 300 lira gibi bir masraf yaptım şimdiden. Amacım uzun vaadeli ve özgün bir proje ortaya koymak. Ancak malumunuz ki bu tür sitelere özgün bir biçim vermek istiyorsanız, çokça emek sarf etmeniz gerekiyor. Ve tek başıma olduğum için işler uzayıp gidebiliyor.
Kısacası sitemizin yapım aşamasında ve sonrasında hem içerikleri girmek açısından, hem bilgi ve birikim açısından yardımcı olabilecek, emeğini esirgemeyecek çalışma arkadaşı arıyorum. Bir nevi ortak yani. Bu arkadaştan herhangi bir ücret talep etmiyorum. Eğer ekonomik durumu varsa bundan sonraki harcamalara ortak olur, eğer yoksa, oda çok önemli değil, imkanlarımız doğrultusunda siteyi geliştiririz birlikte. Önemli olan bu işe ayıracak vakti olması ve emek göstermesidir. Forumda mutlaka birçok profesyonel wm arkadaş var. Ancak bununla birlikte daha genç, ve amatör ruhlu arkadaşlarda var benim gibi. Böyle arkadaşlar dahil olmak isterlerse, pm ile iletişime geçebilir skype yada mail bırakabilirler.