lostyazilim

Dmoz a kayıt olmak

23 Mesajlar 3.905 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Adobewordpress Adobewordpress WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 677
  • Beğeniler 58 / 418
  • Ticaret 1, (%100)
DMOZ'a kayıt ücretsizdir. Eğer ücretli olarak bu konuda sana yardımcı olabileceğini söyleyen kişiler varsa onlar hilekardır. Hatta, isimlerini buraya yazarsanız da ilgili yerlere şikayet ederiz.
sorueki gorgeouskykhan

kişi bu mesajı beğendi.

adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
wmaraci
reklam

NedensizPostalar NedensizPostalar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Project Manager
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 163 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
şimdiki dmoz bi halta yaramıyor.

ATCeo ATCeo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 7 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Yahoo ücretli kayıt yapıyor bildğim kadarıyla

www.anindatepki.com

blogalp blogalp Grafik & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik & Tasarım
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 5 / 19
  • Ticaret 3, (%67)
Dmoz kişisel blog için ekleyeceğin kategori burası. Dmoz kaydını kafaya takma siteni iyi tutmaya bak kabul edilmezsen köklü değişiklikler yaparak kategoride yer alman gerektiğini ıspatla. Ayrıca dmoz kaydı için ücret talep edenlere kesinlikle itibar etme.

wmaraci
wmaraci

hikaye10 hikaye10 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Sırf bu başlık için siteye üye oldum.
Sitem 6 aylık olduktan sonra 2 sefer başvurdum. gördüğüm kadarıyla benim sitemden daha vasıfsız siteler kayıt yaptırmış benimkini kabul etmiyorlar. Acaba domain yaşı çok mu önemli? (şuanda 1 yıllık oldu)

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

hikaye10 adlı üyeden alıntı

Sırf bu başlık için siteye üye oldum.
Sitem 6 aylık olduktan sonra 2 sefer başvurdum. gördüğüm kadarıyla benim sitemden daha vasıfsız siteler kayıt yaptırmış benimkini kabul etmiyorlar. Acaba domain yaşı çok mu önemli? (şuanda 1 yıllık oldu)

Site adresini bilmeden, bu soruya kim karşılık verebilir? Genellikle DMOZ'a sitesi kabul edilmeyenler böyle iddialı oluyor ama dediğim gibi sitenizi buraya yazmadan nasıl bilebiliriz? Ayrıca belirtiğiniz şekilde vasıfsız bir siteyi DMOZ'da görüyorsanız, lütfen oradaki şikayet hakkınızı kullanın veya buraya yazın, biz şikayet edelim. Ancak birde herkesin kendi web sitesini yerlere, göklere sığdıramadığı gerçeği var tabi. Bir de DMOZ'a kaydederim deyip, para isteyen insan sıfatını bile çok gördüğüm yaratıklar.

Durgun sular derin akar.

teknoimage teknoimage Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 7 / 51
  • Ticaret 8, (%50)

bilgive adlı üyeden alıntı

Site adresini bilmeden, bu soruya kim karşılık verebilir? Genellikle DMOZ'a sitesi kabul edilmeyenler böyle iddialı oluyor ama dediğim gibi sitenizi buraya yazmadan nasıl bilebiliriz? Ayrıca belirtiğiniz şekilde vasıfsız bir siteyi DMOZ'da görüyorsanız, lütfen oradaki şikayet hakkınızı kullanın veya buraya yazın, biz şikayet edelim. Ancak birde herkesin kendi web sitesini yerlere, göklere sığdıramadığı gerçeği var tabi. Bir de DMOZ'a kaydederim deyip, para isteyen insan sıfatını bile çok gördüğüm yaratıklar.

bu para olayına kesinlikle katılıyorum para ile yapan kişiler kesinlikle şikayet edilmeli

AvG AvG www.acikdizin.net Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarım & Sosyal Medya Uzm
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 68 / 58
  • Ticaret 2, (%100)
Dmoz paranın döndüğü bir platform haline gelmiştir ve artık google dmozu pek takmıyor bilginize uğraşmayın sağa sola para yedirmeyin

hikaye10 hikaye10 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Eğer işin içine para girmişse zaten değerini yitirecektir tabiki. Ayrıca site ismi yazmak yasak değilse yazayım tabiki birde sizin fikrinizi almış olurum. www.5n1khaber.com

webmaster1996 webmaster1996 Atatürk'ün Askeri! Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 28 / 89
  • Ticaret 100, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Hocam biraz agir olmadimi ? :) benim bi ilgim yok zaten dmoz a kayit olmak gibi bir istedigimde yok ama bu heryerde boyledir para konusur

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al