-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese iyi günler, geçmişte birkaç site açıp kapatmıştım. Bu sefer türkiye odaklı eğlence platformu (9gag benzeri) açmak istiyorum. ilk etapta resellerin yeterli olacağını düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç soru var. Resimler gifler ve videolar upload edilecek bunun için başlangıçta 100 gb alan yeterli olur diye düşünüyorum. Bu proje için bütçem 3 bin tl civarı herşey için sizce yeterli midir? Reseller, domain, lisanslı bir script gerisi emek dışında önerebileceğiniz nelerdir?
Daha henüz reselleri de seçemedim bütçemi zormalayacak fiyat performans olarak önerebileceğiniz reseller de var mı? Şimdiden vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
HostLab'ı bi inceleyin derim. Müşteri desteği gayet kaliteli
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Ne gerek var scripte okadar para vermeye PHP bilgin yoksa teknik sorunlara müdahale edemezsin.Güncelleyemezsin.Tasarımıyla fazla oynayamazsınız. Her şeyine para vermek zorunda kalcaksın. Al orjinal lisanslı bir Boombox ömürlük kullan yüzyılın teması resmen. Ne ararsan var. Resellerıda natro dan alabilirsin. Geri kalan parayıda reklama bas.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende boombx düşündüm script olarak yanlış yazmışım wp kullanıcam php css html bilgim var profesyonel olmasada, reseller önemli natroyu inceleyeceğim şimdi
Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Ben 1 senedir Boombox kullanıyorum tadı damağında kalır okadar diyorum sana. Adamlar her ayrıntıyı düşünmüş. Kalite olayını aşmışlar yani. Sürekli de güncelliyolar.Ek olarak yeni sürümlerini kopyalamıyolar artık envatodan anahtarla etkinleştirilio. Kopyalasalar bile eklentiler çalışmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kebirhost ve guzelhostingede bakabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Üstad themeforestte satış rekoru kırdı adamlar. Harika bir support birimlerinde var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Projeniz için şimdiden sosyal medya hesapları kasmaya başlayın hocam bu kategoride sosyal medya çok önemli. Ben uzun zamandır güzel net i kullanıyorum reseller paketleri varmi bilmiyorum ama inceleyebilirsiniz