-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
savunma sanayii
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar makalelerimi genelde Yoast SEO ya göre uyumlu hale getiriyorum. Fakat anlam veremediğim olay şu yoast seo ya göre bir tane anahtar kelime seçmem gerekiyor bende genelde etiket gibi düşünüp giriyorum. Bu bizim etiket mi oluyor öncelikle sorum bu.
2. sorum ise ne kadar az etiket o kadar iyi diyorlar ama baktığım izlediğim bir kaç sitede 1 makaleye 5 yada 6 hatta bazen daha fazla etiket giriyorlar. Bana bu konuda aydınlık verecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
Elbet Bir Gün
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1. Anahtar kelime sayfada en çok kullanınan kelime demektir. Etiket ile alakası yoktur.
2. Etiket uzunluğu kelime uzunluğuna göre belirlenir. Örnek olarak 250-300 kelimeye 8-10 etiket kullanılmalıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
savunma sanayii
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım ve çok aydınlandım çok teşekkür ederim cidden çok sağol
Elbet Bir Gün
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yoast anahtar kelime ile etiket tamamen farklı şeyler. Google bir konuyu indekslerken bazı şeyleri baz alır. Konu kaç kelime, konuda görsel var mı, kelime dağılı mı nasıl vs. diye. Yoast bunları ölçen bir optimizasyon programı. Anahtar kelimede vatandaş googleye ne yazarsa siteni bulsun diye girilen bir kelime olmalı ve hem konu başlığında, hem öne çıkan görsel alt başlığında, hem konu içeriğinde olması gereken bir kavram olmalı. Etiket ise tamamen bağamsız bir kelimeden oluşabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
savunma sanayii
-
-
Ad Soyad
A** M**