lostyazilim
tr.link

Film İndirme Siteme Ne Gibi Tavsiyeleriniz Olabilir ?

17 Mesajlar 2.320 Okunma
acebozum
tr.link

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)

Umut İrhan adlı üyeden alıntı

Torrent sitesi açmayı düşünmüştüm, sağlam sitelerin torrent dosyalarını indirip kendi siteme atacaktım. Sanırım bunu sitemde yapsam olur. Hem seed sorunuda olmaz, en çok seed'i alanı siteye eklerim?

Torrent sitelerine yakında büyük vurgun gelecek diye duymuştum. Kickass, thepiratebay gibi sitelerden torrent linklerini alıp kendi sitende paylaşabilirsin. Ayrıca temayıda arkadaşların dediği gibi değiştirmelisin. Basit, ama kullanışlı olmalı.

Örnek; http://kickass.to/ bana göre 1 numaradır.

wmaraci
reklam

HacksBox HacksBox Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
İndirLive Download Teması kullanabilirsin bence gayet güzel bir tema ama biraz zordur kullanımı.

LeventC LeventC WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 235
  • Beğeniler 28 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Şahsi fikrim tema standart olmuş ama download sitelerinden bu temayı bildiğim için güzel yanı yabancılık çekmemektir. Soldaki facebook paylaş kısmı falan gözü biraz tırmalıyor gibi...Onun dışında bence oldukça başarılı.

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Roycolt adlı üyeden alıntı

Torrent sitelerine yakında büyük vurgun gelecek diye duymuştum. Kickass, thepiratebay gibi sitelerden torrent linklerini alıp kendi sitende paylaşabilirsin. Ayrıca temayıda arkadaşların dediği gibi değiştirmelisin. Basit, ama kullanışlı olmalı.

Örnek; http://kickass.to/ bana göre 1 numaradır.

Bende bu siteyi kullanıyorum ayrıca extratorrent ve torrenthound sitelerinide kullanıyorum. Ekleyeceğim filmi bu sitelerde aratıp hangisinin seed'i yüksek ise onu ekleyeceğim, teşekkür ederim :)

HacksBox adlı üyeden alıntı

İndirLive Download Teması kullanabilirsin bence gayet güzel bir tema ama biraz zordur kullanımı.

Öneriniz için teşekkür ederim fakat bu temadan film indirme teması olmaz hocam :/

LeventC adlı üyeden alıntı

Şahsi fikrim tema standart olmuş ama download sitelerinden bu temayı bildiğim için güzel yanı yabancılık çekmemektir. Soldaki facebook paylaş kısmı falan gözü biraz tırmalıyor gibi...Onun dışında bence oldukça başarılı.

Standart bir forum tarzında olmasını istiyordum bu temayı görünce çok sevindim fakat bu tarz tema önerileri gelirse değerlendireceğim :)

wmaraci
wmaraci

sahintayfun sahintayfun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Hayvan Sever
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
çok güzel hayırlısı olsun tema önemli değil ne sıradan temalı siteler var yüksekten gidiyorlar.

LeventC LeventC WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 235
  • Beğeniler 28 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Temayı değiştirmeyin bence hoş gözüküyor. İnşallah siteniz iyi yerlere gelir... Download seçeneklerinizin fazla olması da güzel olmuş...Yer imlerine ekliyorum sitenizi. Elinize sağlık.

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

sahintayfun adlı üyeden alıntı

çok güzel hayırlısı olsun tema önemli değil ne sıradan temalı siteler var yüksekten gidiyorlar.

LeventC adlı üyeden alıntı

Temayı değiştirmeyin bence hoş gözüküyor. İnşallah siteniz iyi yerlere gelir... Download seçeneklerinizin fazla olması da güzel olmuş...Yer imlerine ekliyorum sitenizi. Elinize sağlık.

Teşekkür ederim yorumlarınız için (:

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al