zego
İnternet Reklamcılığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Aslında program sitesi de wareze giriyor. Her ne kadar freeware programlar paylaşıcam diye açsakta aklımız sürekli hit açısından wareze kayıyor..
+ olarak bu işler için 75-100-200 tl vb. gibi paralar yatırmayacaksak, sitenin geleceği pek parlak olmaz. Temel iyi olucakki bina sağlam dursun. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yoo benim program indirme sitem var yaklaşık 400 tane program var 1 tane warez yok.
neyse normal program indirme sitesi açacağım artık ne yapalım başka fikir yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok sağolun gittikçe bu siteyi sevmeye başlıyorum :)
aynı zamanda düşündüğümüz zaman günah birde o yönü var warezin o yüzden en güzeli adam akıllı legal bir site açacaksın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DLE tabanlı bir download sitesi kuruyorum en yakın zamanda (legal)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım film izleme sitesi kurarsan mutlaka iletişim için mail adresini falan bırak. İlgili filmin hak sahibi firma filmle ilgili linkleri sitenden kaldırmanı ister. sende 1 hafta icerisinde kaldırırsan hic bir sorun olmaz. Benimde var film izleme sitem. Mail ile ulaşıp kaldırmamı istiyorlar bende kaldırıyorum. Bi sorun yaşamassın. Çok ön planda bir sürü film sitesi var ve yıllardır yapıyorlar bu işi. Sorun olsaydı onlar şimdiye kadar çoktan kapanmıştı.
feylesof
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Download teması için 75TL pahalı demişsin(evet muadillerine göre pahalı) ama DLE ile site açacaksın :) Bir tezat yok mu burada?