Merhaba dostlar nasılsınız,

Film izlemeyi sever misiniz? Film izlemek için sinemaya gitmek yerine evde yerine getirmek ister misiniz. Sinema salonları pahallı, ayrıca rahat değil. Evin rahatlığını hiç bir şey vermiyor ki? Evinizin bir odasını sinema salonu yapmak hiç zor değil. Üstelik evinizde bulunan imkanlar ile.

Film keyfini evinizde yaşamak için neler gerekli birer ikişer sayalım sizlere.

2 Adet Televizyon

Her şeyi full olan LED OLED ve 3D TV marka model bilmem ben evde 2 VESTEL 1920 x 1080p full hd kullanıyorum parası çok olan daha kalitelisini alsın. Paranıza ve maddiyatınıza bağlı ben hem web işlerim için kullanıyorum hemde film keyfim için.

1 Adet HDMI ÇOKLAYICI

Hdmi kablolarını birden fazla ekrana görüntü vermek için kullanıyorum. Vatan bilgisayarda var alabilirsiniz.

2 Adet HDMI Kablosu

HDMI kablosunun en kısası yeterli, çok masrafa gerek yok

Dizüstü Bilgisayar

50 veya 100 Mbit Fiber İnternet

Filmleri indirmek için 50 veya 100 mbit fiber internet lazım benim evde Superonline 50 mbit var ortalama Internet Download Maneger gördüğüm anlık hız 7 MB Torrent gördüğüm hız ise 6 Mb

En düşük fiyat 90 TL 100 gb

DAEMOON TOOLS

İndirdiğim blu-ray disklerini blu-ray player olmadan rahatlıkla oynatabiliyorum. Üstelik hiç bir sorun yaşamıyorum.

HARD Disk veya Taşınabilir Hard Disk veya Ağdaki Bilgisayarın Diski paylaşıma Açmak

Taşınabilir hard disk genelde pahallı oluyor. Ancak sata hard disk satın alabilir bunları sonra taşıma kutusuna 3, 5tl verip koyar sonra taşınabilir hard disk gibi kullanabilirsiniz. Fiyatlar daha ucuz olur veya bilgisayarınıza yeni bir disk ekleyebilirsiniz. Herhangi bir sürücüyü paylaşıma açarsınız ve diz üstü bilgisayarınızdan o diske bağlanıp filmi izleyebilirsiniz ağ üzerinden

Filmler İçin Private Torrent Hesabı

Film kaliteli izlemek istiyorsanız Blu-ray disk filmler indirmeniz gerekir. Ancak bu tarz filmler genellikle büyük boyutlu disklerdir bir film 35 GB ile 50 GB arasında değişir. Bu tarz filmlerin içinde alt yazılar bulunur. Ses dosyaları bulunur. İşte bu tarz filmlere ulaşabilmek için private torrent sitelerine üye olmanız gerekir. Başka bir yerde bulamayacağınız filmleri burada bulursunuz. Buralar genellikle google amcaya kapalı sitelerdir hani darknet diyorlar ya ha işte burası film anlamında darknet alt kültür diyebiliriz.

Pek çok film paylaşım gurupları burada paylaşım yapmaz, private torrent sitesinin botu dünyada ne kadar gurup varsa onlardan paylaşımları alır ve paylaşır, kimi zaman release gurupları bu torrent sitelerinde paylaşım yaparlar. Ancak kafanızda ki o anonim torrent siteleri gibi düşünmeyi oralarda bu boyutta asla dosya indiremezsiniz.

Türkçe dil dosyları genellikle BD-R dosyalarında bulunur. O online film siteleri gidip dil dosyası satın almaz bu tarz sitelerde yayınlanan filmleri alır ve yayınlar. O nedenle pek çok online film sitesinden önce siz o film zaten izlemiş olursunuz. Dedik ya burası derin internet darknet bazıları torrent sitelerini dark net olarak tanımlamayacak ancak buralarda dışa kapalı kültürlerdir ayrıca asla buralara film şirketleri giremez.

Türkçe dil dosyalı filmler genellikle -CHD paylaşır ancak teker teker nfo okursanız dil dosyasının Türkçe olup olmadığına bakmanız mümkün olacaktır.

Filmleri BD-R iso olarak indirin.

BD-R Diskleri saat 02:00 - 08:00 arası indirin

Bu saatler arasında kota gitmez her film ortalama 40 GB filmlerdir. Normalde iki film indirince kotanızın dolması gerekirken bu saatler zarfında kotadan gitmeyeceği için kotanız bitmez.

Bir filmi 50 mbit saniyede 5 Mb download hızı ile 2 saate indirebilirsiniz ortalama 45 gb toplamda 3 BD-R DİSK indirmek mümkündür.

Torrent Seed İçin Vip Üye veya Seedbox Alın

Günde ortalama 50 mbit internet ile 135 GB veri indirirsiniz PC ve eğer bunu yüklemeye geçmez iseniz torrent sitesi hit&run yaptığınız için sizi banlar o nedenle upload her şey demektir size tavsiyem eğer bu işlerden anlamıyorsanız vip olamaya çalışın bazen bu tarz private torrent siteleri vip işlemi için ücretli üyelikler satmaktadır. Bastırın parayı alın. Emin olun sinemaya bir yılda dökeceğiniz paranın %1 bile vip üye olurken vereceğiniz para etmeyecektir veya

Seedbox satın almanız, eğer seedbox alırsanız sürekli upload yaparsınız, ayrıca diğer kullanıcılara indirme imkanız sağlarsınız ne kadar hızlı bağlantı olursa indirme hızı o kadar iyi olacaktır. Genellikle private torrent siteleri dehşet hızlı indirme hızlarına sahiptir. Dedik ya burası herkeze açık değildir bu işin tutkunları burada takılırlar.

Ayaklarınızı uzatıp filmleri izlermek gereken size kalıyor. Ha cin mısır alın ve onu patlatın. Karınız çocuklarınızla film izleme keyfini doyasıya yaşayın. Sinemalar onlara kalsın. :)