-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Genel tarzda bir kadın sitesi projesi aşamasındayım. Webtasarım konusunda çok az bilgiye sahibim.Uzun vadede siteden para kazanmak gibi umutlarımda yok değil Domain ve hostingi alındı
http://www.platinkadin.com bu aşamadan sonra neler yapmam gerek nasıl bir bütçe oluşturmalıyım hangi konularda yardım almalıyım neler satın almalıyım içerik girerken neler bana yardımcı olur. Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını talep ediyorum.
iyi forumlar
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Operatör danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ilk başta düzgün bir tema almalısın.Sitenin albenisi olmalı.Büyük ihtimal kadın konularında bilgin olmayabilir bunlar içinde makale alman gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir kaç tema üzerinde yoğunlaştık ücretli gayette başarılı temalar ama benim gözümde bunları yardımcı olmak isteyen arkadaşlar ile bize katkı sağlamak isterlerse paylaşabilirim.
Elimizde 60 adet Fotoğraflı makale var bi bu kadarda alıntı makale var - Sitede video ve foto galeri de olucak büyük ihtimalle şimdiden reklam içinde bir kaç araştırma yapmaya başladım tema ve makale işlemlerinden sonra;
Google PageRank, Google Backlink, Alexa Sıralaması, Dmoz Kaydı, Adsanse üyelikleri için nasıl bir yol ve sıralama yapmamız gerekiyor acaba ?
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.