-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Geri sayım sitesi yapmayı düşünüyorum elimde güzel bir domain var değerlendirmek istiyorum ama bunu yaparken asıl amacım kendimi geliştirmek olacak. Bu site vasıtasıyla yeni bir dil öğrenmek istiyorum.
Sitenin işleyişi şu şekilde admin panelinden sayacın adını tarihini yazacağım sitede menude çıkacak kullanıcı tıkladığında kaç gün kaldığı gözükecek... aslında fazlada açıklamaya gerek yok sıradan bir geri sayım sitesi. örn: gerisayim[.]net gibi..
Biliyorsunuz onlarca web programlama dili mevcut hergün yenisi çıkıyor.. ruby on rails hakkında araştırma yaptım güzel, kolay ve hızlı bir sistem. ruby on rails öğrenmeye mi başlamalıyım yoksa başka bir tavsiyeniz varmı? Dediğim gibi amacım para kazanmak vs. değil amacım geleceğe yönelik bir dil öğrenip kendimi geliştirmek.
Teşekkürler..
Not: php ve asp hariç...
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güncel.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler hocam .net c# zaten biliyorum harçlığımı dersane,kitap paramı c# ile kazanıyorum. Peki başka geleceğe yönelik dil tavsiyeniz var mı?
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Python django framework veya ruby rails öğrenebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Konuyla ucundan alakalıbir soru soracağım. Bu tür sistemler adsense alabiliyor mu acaba?
Video, müzik kesme, sayaç, saat, kronımetre gibi sitelerde adsense görüyorum ama o siteyle mi başvuru yapıyor tam anlayamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
GökhanGORAL adlı üyeden alıntı
başka bir yazılım dili bence gereksiz boşuna zaman kaybı. Ben şuan asp, php, .net c# biliyorum. tavsiyem kendini c# yazılımda çok ileri seviyeye getir. Her türlü projenide onla yap.
İlerki hayatında çok yararını görürsün.
.net ve c# a çok çalışacağım hocam. ama farklı dilleride biraz görmek istiyorum. :) Teşekkürler.
hocam sıtkı bağdat ın ruby on rails kitabını tavsiye edermisiniz ? Bir kitap tavsiyeniz var mı?
JonnedRyan adlı üyeden alıntı
Konuyla ucundan alakalıbir soru soracağım. Bu tür sistemler adsense alabiliyor mu acaba?
Video, müzik kesme, sayaç, saat, kronımetre gibi sitelerde adsense görüyorum ama o siteyle mi başvuru yapıyor tam anlayamadım
Adsense hakkında bir bilgim yok hocam.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
git uyu :)
şaka bir yana
zaten bildiğin bir dille programlaman kolay olacaktır. Yok yeni bir dil öğreneceğim diyorsan zaten ruby ismini mesajında kullanmışsın. senin ruby öğenmeye niyetin var da sanki destek arıyormuşsun gibi geldi. tam destek...
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl