-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Enerji Sistemleri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Godady ilk satınalma icin avantajlı ama sonrası çok pahalıya denk geliyor. Ben Natro'dan sınırsız paket aldım üstelik SSL de var bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Enerji Sistemleri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Godady ilk satınalma icin avantajlı ama sonrası çok pahalıya denk geliyor. Ben Natro'dan sınırsız paket aldım üstelik SSL de var bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.
Tabiya
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
root
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Yerli firmalar varken yabancı firma kullanmak neden hocam?: )
Ve hosting konusunda, namecheap iyidir. Yerli firmalarda , güzelnet olabilir veridyen olabilir var baya..
İsimtescil, natro gibi firmalardan domain alabilirsiniz.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cerezleri sil, iletişim bilgilerini (ad soyad vs.) Ve ip adresini değiştir, kullanmadığın bir kart kullan, yeni mail aç ve gizli sekmeden satın alma islemlerini tamamla. Godaddyden uzun suredir bu şekilde satın alırım, bir problem yaşamadım
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Yaklaşık 10 yıldır Godaddy kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Kalite arıyorsan Godaddy doğru seçim... Bazı arkadaşlar "haberim olmadan para aldı, domain sildi" vs. konular açıyor ama bunların hepsi kullanıcılardan kaynaklanan sorunlar. Adam otomatik yenilemeyi açık bırakmış "para kesti" diyor! Ya da Godaddy hesap bilgileri ile kart bilgileri uyuşmuyor "sorun yaşadım" diyor. Bu gibi detaylara dikkat etmelisin. Ha bir de "pahalı" eleştirisi var! Sorun yaşamak istemiyorsan, parayı da vereceksin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Aldığınız alan adını 60 dolar vererek alabilirler dikkatli olun derim :) Hiç sormazlar direk elinizden alırlar sonra paranızı iade ederler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana hosting ücretleri biraz pahalı geldiği için almadım, ama çok iyi bir firma sunucularının hızı ve güvenlik olarak cidden kalitesini belirtiyor bence alın sorun çıkacağını sanmıyorum.