lostyazilim

Google News Kayıt Şartları

6 Mesajlar 939 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Addison123 Addison123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
1 hafta içerisinde blog-haber birleşimi bir site açmayı düşünüyorum. İçerikler belli bir düzeye geldikten sonra Google News kayıt olmayı düşündüm. İnternetten biraz araştırdım, Künye sayfası oluşturmam gerekiyor gerekiyor sanırım ama mali müşavir, avukat vs gibi bir sürü iş kolu yazılması gerekiyor demişler. Bende bunların hiçbiri yok sadece kendim uğraşıyorum siteyle. Künye sayfasında illa ki başka editörler, muhasebecileri vs yazmamız mı gerekiyor?

wmaraci
reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
evet gerekiyor tanıdığın dost akraba filan ismini yaz :) google editörleri arayıp bulmazlar yani merak etmeyin :D fakat news öyle kolay kayıt olmuyor yani sitenizin çok iyi durumda olması gerekiyor ;)

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
"Sorumluluk. Kullanıcılar, yazar biyografilerinin yanı sıra e-posta adresleri, posta adresleri ve telefon numaraları gibi açıkça erişilebilir iletişim bilgilerine sahip haber sitelerini daha değerli bulduklarını belirtmektedirler."

Google News Yönergesinde böyle yazmışlar, internettede başka bilgiler dolaşıyor. Google editörleri arayıp bulur mu bilmiyorum fakat yalan yanlış olmayan şeyleride yazmak istemiyorum siteme.

yamyamix yamyamix WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik görevlisi
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 86 / 98
  • Ticaret 7, (%100)
Hiç alakası yok mali müşavire avukata falan. Buyur teknovudu.com sitesine bak adamlar hem news'e kayıtlı hemde hiç öyle avukat falan da yok. Biri kuyuya taş atıyor tüm siteler yazıyor. Adam gibi içerik gir, teman güzel olsun kullanıcıya iyi hizmet ver bir de en önemlisi siten en az 6 ayı doldurmadan başvuru yapma gerisi Google'a kalmış.
Addison123

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

falcao falcao WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
dostum benim sitelerden biri red yedi. analitiycsten takip ettim. künyeye bile bakmamışlar. 700 özgün haber vardı. optimizasyon çalışmaları on numaraydı. şansa alıyorlar gibi geldi bana.

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman. Sitemi ingilizce olarak açıyorum, yeteri kadar geliştirdiğim zaman denerim şansımı.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al