-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 hafta içerisinde blog-haber birleşimi bir site açmayı düşünüyorum. İçerikler belli bir düzeye geldikten sonra Google News kayıt olmayı düşündüm. İnternetten biraz araştırdım, Künye sayfası oluşturmam gerekiyor gerekiyor sanırım ama mali müşavir, avukat vs gibi bir sürü iş kolu yazılması gerekiyor demişler. Bende bunların hiçbiri yok sadece kendim uğraşıyorum siteyle. Künye sayfasında illa ki başka editörler, muhasebecileri vs yazmamız mı gerekiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
evet gerekiyor tanıdığın dost akraba filan ismini yaz :) google editörleri arayıp bulmazlar yani merak etmeyin :D fakat news öyle kolay kayıt olmuyor yani sitenizin çok iyi durumda olması gerekiyor ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Sorumluluk. Kullanıcılar, yazar biyografilerinin yanı sıra e-posta adresleri, posta adresleri ve telefon numaraları gibi açıkça erişilebilir iletişim bilgilerine sahip haber sitelerini daha değerli bulduklarını belirtmektedirler."
Google News Yönergesinde böyle yazmışlar, internettede başka bilgiler dolaşıyor. Google editörleri arayıp bulur mu bilmiyorum fakat yalan yanlış olmayan şeyleride yazmak istemiyorum siteme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik görevlisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hiç alakası yok mali müşavire avukata falan. Buyur teknovudu.com sitesine bak adamlar hem news'e kayıtlı hemde hiç öyle avukat falan da yok. Biri kuyuya taş atıyor tüm siteler yazıyor. Adam gibi içerik gir, teman güzel olsun kullanıcıya iyi hizmet ver bir de en önemlisi siten en az 6 ayı doldurmadan başvuru yapma gerisi Google'a kalmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
engineer
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dostum benim sitelerden biri red yedi. analitiycsten takip ettim. künyeye bile bakmamışlar. 700 özgün haber vardı. optimizasyon çalışmaları on numaraydı. şansa alıyorlar gibi geldi bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman. Sitemi ingilizce olarak açıyorum, yeteri kadar geliştirdiğim zaman denerim şansımı.