Giriş Yap / Kayıt Ol
Paraşüt

3Beğeni
  • 1 Yazan darkJag
  • 1 Yazan ASametYildirim
  • 1 Yazan asinan

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > Yeni Başlayanlar
öncelajans

Html 5 Hak.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
  #1  
Okunmamış 20 Haziran 2017, 01:33
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 12 Haziran 2017
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Konum: Kocaeli
Ad, Soyad: Ok... Ün...
Mesajlar: 31
Beğeniler: 3 / 38
Ticaret: 0, 0%
Arkadaslar wordpreste Html5 nedir, tema ile mi alakali, temada bukunup bulunmadigini nasil ogrenebilirim veya sonrada eklenirmi, analiz yaptigimda html belirtilmemis falan yaziyor baska siteleri sorguladgmda html5 ile ilgili bisey yaziyor yardimci olabilirmisiniz
permedya
  #2  
Okunmamış 20 Haziran 2017, 01:46
darkJag Adlı Üyenin Avatarı
Her zaman bir şey vardır.
 
Üyelik Tarihi: 04 Kasım 2016
Yaş / Cinsiyet: 19 / Erkek
Meslek: Web Designer
Konum: Balıkesir
Ad, Soyad: Ah... Yi...
Mesajlar: 30
Beğeniler: 6 / 3
Ticaret: 0, 0%
HTML5 sitenin tasarımını kodlamak için kullanılan bir yazılım dildir. Wordpress temanızın içinde,
"<!DOCTYPE html>" bunun gibi bir kod görürseniz html5 kullanılmıştır.
reis57 bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 20 Haziran 2017, 01:47
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 16 Haziran 2017
Yaş / Cinsiyet: 17 / Erkek
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ab... Yı...
Mesajlar: 30
Beğeniler: 12 / 11
Ticaret: 0, 0%
Öncelikle ben en son 5-6 ay önce kullanıyordum sonradan değişme olduysa kusurs bakmayın.
Bildigim kadarıyla wordpress in html ile alakası yoktur. Wordpress sadece temalarını yayınlayabilmek düzenleyebilmek için size platform sağlar.
Analiz yaptığımda html eklenmemiş hatasından bahsetmişsiniz bunun sebebini tam bilmiyorum fakat temada <html> taglarının açılmasının unutulduğundan kaynaklandığını düşünmektedirim.
Sitenize gidin sağ tıklayıp öğeyi denetle diyin orda en başta <html> kodunu göremiyorsanız kodlara ekleyin eğer sorun bundan kaynaklanmıyorsa daha fazla bilgim yok sadece bunun wordpress ile ilgisi olmadığı düşüncesindeyim.
reis57 bunu beğendi.
  #4  
Okunmamış 20 Haziran 2017, 01:51
asinan Adlı Üyenin Avatarı
...
 
Üyelik Tarihi: 15 Ekim 2014
Yaş / Cinsiyet: 28 / Erkek
Ad, Soyad: Si... At...
Mesajlar: 29
Beğeniler: 9 / 1
Ticaret: 0, 0%
Kısa cevap: Wordpresste evet html5 olayı tema ile alakalıdır.

Tam olarak nedir derseniz şöyle bir kaynak:
http://kod5.org/html5-nedir/

kendisi html dir. 5 ise versiyondur.

Eski versionlarda header tanımlama

Kod:
<div id="header"></div>
html5 te ise

Kod:
<header></header>
olarak kullanılır.

Sayfanın html5 olarak kodlanması durumu mevcuttur.
Sayfanın html5 olarak deklare edilmesi durumu mevcuttur.
Tarayıcının da html5 destekleme durumu mevcuttur.

Aklıma gelenler bunlar.
reis57 bunu beğendi.
https://www.hatici.com
  #5  
Okunmamış 20 Haziran 2017, 02:12
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 12 Haziran 2017
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Konum: Kocaeli
Ad, Soyad: Ok... Ün...
Mesajlar: 31
Beğeniler: 3 / 38
Ticaret: 0, 0%
darkJag[/QUOTE]
ASametYildirim[/QUOTE]

asinan[/QUOTE]

Tesekkurler soylediklerinizi kontrol edecegim ancak anladigim kadariyla sonra kodlama falan eklenmiyor ? Birde kullanilmasinin cok onemi varmidir ?
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > Yeni Başlayanlar


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:36.