-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar letgo veya sahibinden tarzında site açmayı düşünüyorum. İnternette 1500 e de var 750 ye de var özellikleri aynı gibi ama bilen arkadaşlar varsa en iyi sıkıntısız admin paneli en geniş kapsamlı ilan scripti hangisidir ?
FDRM
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Graphic Designer, Web Coder
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bence hiç girmeyin bu işe,, dikkat ederseniz yeteri miktarda var zaten. Üstelik para kazanmak isterseniz, yasal prosedürleri yerine getirmeniz gerekiyor. Büyük firmalar varken gerçekten tutturmanız zor. Reklam işlerinede iyi bir bütce ayırmanız gerekecek. Sadece siteyi kurmakla iş bitmez. Hevesinizi kırmak gibi olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tavsiye etmiyorum hocam zamanında 1500 tl verdim ama şu anda kullanmıyorum boşa kendinizede paranızada yazık etmeyin başka projelere yönlenin yavsiyemdir
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Araştırdım o saman en özelliklei yüksek olan oydu faturası halen durur bende 1500 de olsa 150 tl olsa gene aynı çünkü piyasada tutturanlar var ondam boşa heves oldu olan paramıza oldu işte ondan kimseye tavsiye etmiyorum ama 150 tl verip sansını deniyebilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim de merak ettiğim bir konuydu bu. Kendi scriptimi hazırlıyorum bu konuda. Yasal prosedürden kastınız nedir @FDRM hocam?
Bu işe giren diğer arkadaşlar da işin hukuki boyutu konusunda bilgilendirirse sevinirim. Eminim konuyu açan arkadaşın da işine yarar.