-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce site için .com.tr domain almak ne kadar mantıklı olur sıkıntı çıkartabilir mi? Site içeriği tanıtım yazıları olacak kesinlikle illegal yazı olmayacaktır?
------------------------
birde 3kelimelik alan adı whatcanIdo.com tarzı (domain örnek amaçlıdır..) içerikle uygun olsa fayda sağlar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sonu com.tr olduğu için otomatik olarak Türkiyedeki kullancılara yönelik bir site olduğu kanısına varılacaktır. Bana kalırsa yabancı içerikli siteler için .tr uzantılı domain almayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
.com.tr uzantılı alan adlarını firma kurmadan alamazsınız zaten. Örneğin maximumenergy.com.tr domain adresini satın almak istiyorsunuz ama öncesinde maximum energy adında bir şirket kurmanız gerekiyor.
.com.tr Uzantılı Alan Adı İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?
.com.tr uzantılı alan adı tahsisi için aşağıda belirtilen evrakları iletmeniz gerekmektedir.
- Faliyet belgesi (Ticaret Odasından alınan)
- Ticari Sicil Gazetesi
- Alan Adı Tahsis Formu
- Eğer firmanız kişi üzerine ise kişinin kimlik fotokopisi
- Eğer başvurduğunuz alan adı firma ünvanınızla alakalı değilse ve bir markanızsa Marka Tescil Belgesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
com.tr mi olacak yine domain? Ben olsam com.tr tercih etmem ingilizce site için.
Sektör ne olacak? Ben 3 adet page rank 4 olan drop domaine paravan siteler kurdum iniglizce bakabilirsiniz
petrecollections .com
lifescienceslawupdateblog .com
castrovalleybikeshop .com