-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet sitesinde menü oluşturuyorum. Üst kısıma menüler sıralandı. Menülerin altında banner görsel var. Hemen altında da HOME / yazıyor. Bu yazıyı kaldıramadım. Menü ekleme listesinde tüm seçenekleri denedim. Hiç bir seçenek orayı etkilemiyor. Bunu nasıl kaldırabilirim. Ya da ana sayfa olarak yazı yazabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
FTP Sunucunuzda .js isimli dosyaları tarayın. Ya da site dosyalarını masa üstüne indirip dosyalarda "HOME" olarak arama yapın. Bulursunuz.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İnternet Girişimcisi
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteniz wordpress tabanlı mı ? eğer öyleyse kullandığınız temanın ayarlarında
Primary Menu Enabled ? seçeneği olması lazım(tabi her temada bu olacak diye bir kural yok) aktif ise onu kapatırsanız sorun hallolmuş olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam site adresiniz nedir. Bahsettiğiniz kısım breadcump olabilir. Eger breadcump ise kesinikle kaldırmayın. Türkçeleştirin. Site adresinizi özel mesaj olarak atın bakalım bir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Loco Translte eklentisini kurdum Türkçeleştirme bazı yerler için yapıldı ancak Home kısmı duruyor. Bir kategoriye girdiğimde Home / Kategori 1 yazıyor. Home tuşuna tıkladığımda ise ana sayfaya getiriyor ve o yazı yine Home / şeklinde oluyor. Bu yazı kalkmasa da olur. Türkçeleştirme için başka bir yol var mı acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sayfalar kısmına girin, home adındaki sayfayı ana sayfa olarak değiştirin düzelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Home yazısı Ana Sayfa olarak çevrildi. Böyle bir durum ile karşılaşan arkadaşlar olabilir. Lco Translte eklentisini indirdikten sonra çeviriyi kendisi yapmadı. İngilizce olan kelime listesini çıkardı. Burdan değiştirmek istediğim Home kelimesinin Türkçe karşılığına Ana Sayfa yazdım ve sorun giderilmiş oldu. Cevaplarınız için hepinize tekrar teşekkür ederim