-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar kadın sitesi açacağım, kadın ve kadın sitesi kelimesinde kendi çalışmalarımızla nasıl seo yapabiliriz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
erkeklerin takıldığı sitelerde tanıtım yap ve video çok kısa zamanda başarılı olursun.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Kadın sitem var. Genel konulardan oluşacaksa inan ki çok zor.
Niche tarzında bir iki konuda ilerlersen isim yapabilir. Olmaz diye bir şey demiyorum, sadece zor. Ben her ay 100 tl seo çalışmalarına harcıyorum, hala çok yolu var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
nazweb adlı üyeden alıntı
erkeklerin takıldığı siteler he ilginç:)
mesela forum donanıma başlık açsak kadın sitemiz diye hangi adamın ilgisini çekip tıklar ki:)
hahaha eğer milliyet.com gibi paylaşımlar yaparsan, erkeklerin takıldığı sitelerde (iddaa siteleri gibi) paylaşımın ilgi çeker (tabi o gibi kişileri sitenizde ister misiniz o ayrı) :D ama kadın sitesinde o tür paylaşımlardan ziyade danteldir sağlıktır vs. olur o yüzden pek dikkat çekeceğini zannetmiyorum :D
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Yıllar ister gibi geldi. Ama imkansız değil tabi. Sosyal medya ve arkadaşları yönlendirmekle başlanabilir. forum tanıtım, who is backlink , toplist gibi çalışmalara inanmıyorum. Forum konu altından alakalı 1 yönlendirme, 50 forumda tanıtımdan iyidir. Aynı şey doğal yollarla kazanılan sosyal medya veya referrer websiteleri için de geçerli. Kaliteli sitelerin hit çeken yazılarından ilgili kelimelere link alınabilir, içeriği aynı olan sitelerden tanıtım yazısı zamana yayarak vs. Yani yıllar geçmeli, ama ardından bu iddialı kelimeler yine bütçe isteyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Büyük bir holding sahibine teklifte bulundum, içeriği ben hazırlıyım sen reklamı yap,
sitenin teknik bölümü ve reklamının yapılmasıyla ilgilen diye
önümüzdeki hafta cevabı bildireceklermiş:)
güçlü biriyle başlamak istiyorum