-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar önümüzdeki aylarda bir kadın sitesi kuracağım, özel site tasarımı yaptırıyorum, günde 4-5 haber yayınlayacağım, yurt dışındaki sitelerden tercüme olarak hazırlanacak konular,
uzun süredir Türkiyenin en büyük kadın sitesinin portal kısmının tek editörü olarak çalışıyorum.
Kadın sitesi olan arkadaşlar aylık ortalama ne kadar kazanıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yapacağınız işlere bağlıdır.Yüksek bir kitleye erişebilir ve adsense ile para kazanabilirseniz iyi para alırsınız.Bunun yanı sıra site güncel ve değerleri yüksek olursa backlink ile para kazanabilirsiniz.Güzel bir çalışmadan sonra yüksek rakamda güzel para bırakacağını düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar geçen ay en çok tıklanan siteler listesi elimde, bağlantılarım sayesinde arkadaşlar gönderdi, 42. sırada pudra.com var bir sürü reklam alıyor, 46.sırada esranın portresi sitesi var hiç özel reklam alamamış kız,
bence reklam ajanslarıyla bağlantısı güçlü olmakla ilgili
sizce neden?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
esranınportresi adsense alıyor, ama özel reklam alamıyormuş henüz,
teknik ekip var, çünkü büyük bir holdinle ortak gireceğim bu işe
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben giremedim siteye acilmamisti suan acildi adsensi gordum eger zaten buyuk bir holdingle giriyorsaniz arge ve reklam bolumu her seyi halleder siz arkaniza yaslanip kahvenizle birlikte editorlugunuz yada yoneticilik web sitesinde pozisyonunuz neyse onu yerine getirirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
onlarla ortak olma nedenim zaten reklam bağlantılarından yararlanmak, fakat bazen acaba hiç ortak olmadan kendim mi kursaydım diyorum, gelirin %60'ı onlara ait olacak
Ek Olarak: kadın sitesi olan arkadaşlar, aylık ortalama ne kadar kazanıyorsunuz?