batuhank
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Benim sitemle ilgili bir sorunum var çok büyük hevesle hazırladım siteyi ama tek bir sorun çözülmüyor çok canımı sıktı bu durum . usta bir webmaster çok rahat bir şekilde düzeltebilir sanıyorum lütfen birisi benimle iletişime geçsin pm yada konu altına cevap yoluyla .
Sorunum : Sitemde kayıt olan üyelerin Email ve şifresinden başka bir bilgi database'e ve admin paneline kaydolmuyor . Bilgilerimden kayıttan sonra güncelleyince kendinde duruyor ama admin paneli ve databasede gözükmüyor , admin panelinde düzenleyince databasede gözükmüyor müşteri panelinde gözüküyor ama database den düzenleyince hepsinden gözüküyor . Ben çözemiyorum ama usta bir webmastere göre kolay bir iş rep teşekkür ne gerekirse verebilirim olduğunda 5-10 tl kontörde atabilirim ama çözsün yeterki .
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
nasıl yardımcı olabiliriz?
http://hataman.com
batuhank
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
iletişim bilgilerinizden skypenızı ekledim hocam . yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer
Not : cevap gelmedi offline oldu galiba yardımcı olabilecek varsa skype batukaya1207 yada cevap yazarsa iletişim sağlayabiliriz
Ek Olarak: Teşekkürler hiç üşenmeden class dosyalarını aradı çözdük konu kilitlenebilir modum .