-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim Sektörü
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kitaplar satır satır sayfa sayfa yazılıyor değilmi. Hiç bir yazar diyor mu ben bu sayfayı yazdım ama daha kimse okumadı. Sen kitabını yazmaya devam et mutlaka ziyaretçilerin olacaktır.
http://www.istanbulasansor.net
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bakın 3 ay sonra isterseniz blogu kapatın ama 3 ay geriye baktığınızda öğrendikleriniz ve tecrübeleriniz size yeter. Sitenizde bir eksiği düzeltirken yaptığınız araştırmayla belki akşam edersiniz ama o başarının mutluluğu size o gün yeter. bırakın kimse okumasın. Kaldı ki indexlenen içerikler zamanla ziyaretçi çeker. gündeme dair şey yazarsın 1 günde hitin gelir biter ama tutunacak ve her zaman ihtiyaç duyulan bilgi sunarsan her zaman hit alırsın. bunları zamanla anlarsın ve ziyaretçiler sana hadi yaz der sen de yazarsın. yani yazma isteği uyanır. birazcık sabır.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Açık konuşayım mı?
Açık konuşayım çünkü tutamıyacağım kendimi =)
Öncelikle, bugün ne yaptığın, ne yediğin, sınavının nasıl geçtiği vs. gibi konuları kimse googlede araştırmaz. Yani düşün "bizim bi' liseli vardı ne oldu ona dur bi' bakayım" diyecek bir Ademoğlunu bulamazsın.
Şayet ki kişisel blog tutuyorsan zaten gelen giden ziyaretçi umrunda olmamalı. Ben gelen giden ziyaretçileri umursamayarak pr3 pr4 olan günlük 4-5k hitli bloglar gördüm. Adamın umrunda değil pr, ziyaretçi falan Pr ne diye sorsan bilmez. Kişisel blog yazacaksan umursamıyacaksın gireni çıkanı.
Yani bence, kişisel blog tutuyorsan beni şu kadar kişi okudu gibi ego tatmin edici olaylardan çok yazmaya bakmalısın. Pagerankmış okunma sayısıymış umursamadan yazmalısın. Gerisi gelecektir.
Kolay gelsin.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Cry
http://www.kolbozuk.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Yani yanlış anlamadıysam sabırla bir süre sonra site olgunlaşmaya başlar demeye çalışıyorsunuz. Doğru muyum?
1 kişi bu mesajı beğendi.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cry adlı üyeden alıntı
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Yani yanlış anlamadıysam sabırla bir süre sonra site olgunlaşmaya başlar demeye çalışıyorsunuz. Doğru muyum?
aynen:) eski konularına bakıp sonra ne kadar yol kat ettiğini kendin gorürsün
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
webmaster forumlarında yazılan sorulara cevap verin.Formda populer olmaya bakın eminim dikkat çekeceksinizdir.Öncelikle ücretsiz banner yayınlayın.Kendi bannerinizi başkalarıyla değiştirin.Gerekirse ücretli verin.Tanıtım yazıları alın.Ping servislerine blogunuz gönderin.Diğer blogları yorumlayın.Ve biraz sabır gösterin
Cry
http://www.kolbozuk.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hepinizin önerilerini dikkate alacağım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İçerik gir, siteni arama motorlarına kayıt et, ping at, imleme yap...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu konuyu okuduğumda kendi geçmişim gözümde canlandı bende başlangıçta çok sabırsızdım. Ama sana tavsiyem 1-2 ay sürekli özgün ve güncel paylaşım yap. Daha sonrasını zaten sen çözüyorsun öğrendiklerinle :)
cagri169
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 aydır özgün içerik giriyorum. Ortalama haftada bir özgün içerik giriyorum ve index hızım birkaç saniyeye düştü ve DMOZ'a girdim. Hit kaygım yok. Ben bu blogu inşallah ölene kadar tutacağım.