lostyazilim

Kod yazılım işlerini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilecekler?

5 Mesajlar 643 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kerem002 kerem002 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci , Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Ş**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Sevgili kardeşlerim , abilerim hepinize merhabalar. Kod yazmayı , program yapmayı ya da websitesini baştan dizayn etmeyi falan bunları öğrenmek gerçekten ciddi anlamda uğraşmak istiyorum. Fakat nereden başlayacağımı nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Bu konu altında bana yardımcı olabilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim. Eğer yardımcı olmak isteyen olursa gönüllü olarak bazı işler alabilirim bana öğretmek amacıyla bazı sorumluluklar verebilirsiniz kaldırabileceğime inanıyorum.

wmaraci
reklam

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam youtube a html css, ve boostrap dersleri yazın o size gerekli kaynağı bulur zaten 1 yılınız bununla geçse seneye php dersleri yazarsınız bununla da 1 sene sürer baştan başlayacaksınız sonuçta

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html

kerem002 kerem002 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci , Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Ş**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam şu şekilde düşünüyorum. Öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederim. İzlediğim bir kaç kanal var zaten takip ediyorum videolarını. Şimdi ben diyorum ki bir blog açsam ve orada pişsem. Mantıklı olur mu sizce. Ama gerçekten daha önce bir blog açmıştım ve paylaşacağımı ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Makale yazayım diyorum olmuyor bi yerde tükeniyorum. İlginç şeyler paylaşayım diyorum oda olmuyor. Ne tarz şeyler yapabilirim bu konuda güzel bir fikrim olsa aslında hiç vakit kaybetmeden şuan başlamayı düşünüyorum.

ydmez6 ydmez6 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Bana ulaşırsan sana bu konuda yardımcı olabilirim.

wmaraci
wmaraci

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
hocam kod yazmak ve blog açmak farklı şeylerdir siz yanlış şeyi yazmışsınız uzmanlıgınız hakkında yazmalısınız eğer gelir vergisi vs şeylerden anlıyorsanız o konularda ilginiz bulunuyorsa pm atabilirsiniz proje hazırlıyorum bende

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al