-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Başlık komik ama bir arkadaşımın iş yeri için bir site yaptırmak istiyor. Nasıl birşey önerebilirsiniz acaba bana.
Sade ve şık tasarım olmasından yanayız biz. Google da baya arama yapmaktalar ve telefon numaralarına artık internet aracılığıyla bakılmakta sizlerde biliyorsunuz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MCPD
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
site değilde süper maskot tasarlanabilir köfteci için
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
SoWaLYe arkadaşımızın dediği gibi bende maskotun çok önemli yeri olduğunu düşünüyorum. İyi bir maskot düşünürseniz , müşterilerin ilgisini ve dikkatini çekecektir ve bu sebeble siteyi unutmayacaklardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitede online sipariş olabilir,menülerin ayrıntılı tanıtımı olsun sonra fiyat listesi felan bir nevi online katalog kimse siteye giripte kaç senedir bu iştesiniz falan bakmaz o siteye giren adam siperiş verir onun için direk bu şekilde bir şey yapın derim
Ozden
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence siteyi Flash yapmalısın , hoş bi köfteci tezgahı ilk aklıma bu geldi :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Arkadaşlar öneriler çok güzel teşekkür ediyorum.
Zaten bir maskotumuz mevcut :) Gayet de güzel olmuş maskot. Onu tarattırıp siteye koyabiliriz.
Flash değil de biz sadece tanıtım amaçlı yapmak istiyoruz. Online sipariş için ise benim daha web işleri ile öğrenmem gereken çok şey var :) ama onu da düşünmedim değil hani.
Alacağım domain ise hala boşta ki almazlar umarım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
yanan ateşin üstünde köfteler olan bir site girişi süper olurdu
CiLeKeSs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence yapılması gereken seyyarteyyarın sitesi gibi olmalı, bir tane masa üstüne köfteci dükkanında hangi yiyecekler bulunuyorsa onların resimi bulunmalı ama masaya düzgün bir şekilde oturtulmalı daha sonra hangi yiyeceğin üstüne tıklarsanız o yiyecek hakkında bilgi vermeli fiyatı yazmalı ve yanında sipariş ver gibi buton olmalı, dükkan sahibininde fotoğrafı bulunmalı ve bu fotoğrafa tıklandığında işletme hakkında bilgi verilmeli, birazda mizah kullanarak yapıldımı unutulmayacak bir site olur sırf sitenin güzelliği için girip çıkıp sipariş verenler bile olur tavsiyem bu :) görselliğe oldukça önem vermelisiniz ayrıca birde efektlerde güzel olursa hem site hem köfte tadından yenmez :) siteye rehber olan birde maskot olabilir göbekli kısa boylu göbeğinin yarımı açık başında aşçı şapkası olan elinde maşa olan ve güler yüzlü bir maskot olabilir. hangi linke tıklarsanız baloncuk içinde o sayfa hakkında bilgi verebilir :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir yerde gördüm ocakbaşı sitesiydi yanlış hatırlamıyorsam... Bizim E.T olarak bildiğimiz ve ay ışığı yüksekliğinde uçarken ki Bisiklet muhabbetini,
Köfte arabasıyla yapmışlardı ne gülmüştüm yaw :)