-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Lütfen yardımcı olun
Ben çalışan ama emekliliği dolmuş memurum. emekli olduktan sonra dernek veye yöresel bir web sayfası sunmak istiyorum.Amacıma uygun ücretsiz bir sicrpit buldum lakin hata alyorum.
Hata şu yazılım asp olmasına rağmen. bir başlığa tıkladığımda uzantısı HTML oluyor ve haliyle sayfa açılmyor şu haatayı veriyor. örnek HABERLER. Basşlığına tıkaldığımda Normalde haberler .asp olması gerekirken haberler .html oluyor ve aşağıdaki hata çıkyor. nasıl düzeltirim yardımcı olmanız mümkünmü. şimdiden teşekür ediyorum
HTTP Error 404.0 - Not Found
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
TurkCoder
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
.htaccess içerisinde bir hata var sanırım, bir kontrol edin, herekirse .htaccess dosyasını silerek tekrar deneyin..
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Öncelikle sizlere ücretsiz script kullanmamanızı öneririm neden derseniz birçoğunun içinde site içine erişim sağlayan SHELL veya gizli linkler bulunmaktadır. Bunun yerine 40 dolar gibi bir ücretle ömür boyu size ait olarak Wordpress bir tema alabilir ve tam hedeflerinize uygun tema seçerek tüm isteklerinizi tek temadan karşılayabilirsiniz.
İkinci olay ise ASP altında HTML sayfalar olabilir çoğu banka sitesinde olduğu gibi tasarım HTML veya HTML5 olupta arka plan .NET yani ASP ile çalışıyor olabilir bu durumda kaynak kodlara bakılmadan birşey denemez. Kaynak kodlara bakmak gerekebilir.
oAkbulut
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Dekarasyon
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dadas abi wordpres kullan en iyisi o diğerleri ile uğraşmak çok zor
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eyvalah çok teşekür ediyorum deendim cok şey denedim malesef yapaamdım. benim yapabileceğim asp. hazır scrpitler. yukarad ling adresini verdiğim sicrpit tam isdediğim tür sicrpit bunu düzeneliyip kulanılacak hale getirmek mümkün değilmi
Ek Olarak: Göxterdiğim scrpit konuusnda yardımcı olacak bir arkadaşımız yokmu