-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Ben bir yazılım yapmak istiyorum : Bir yönetici düşünün, yönetici programa girer, Bildirim yapacağı departmanı seçer, o departmana bilgilendirmesini yazar ve gönder der. Gönder dedikten sonra, ilgili departmanlarda ki bilgisayar ekranlarında yöneticinin bildirisi belirir ? Ben hayal gücümü mü zorluyorum yoksa böyle hazır birşey var mı ya da nasıl devam edebilirim ?Yardım lütfen
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında yapmak istediğim daha detaylı ama kafanızı yormak istemiyorum ama okumak isteyen var ise anlatayım :)
- Yönetici 1 adet olmayacak, benim belirleyeceğim kullanıcılar yönetici veya user olacaklar,
- User' lar, yöneticilerin bildirimlerini alınca " OKUDUM " butonuna tıklayacaklar, Bu uyarı günde 2 kere çıkacak, Gececi ve Gündüzcüler için. ( Saatini ben belirleyeceğim ) . Okudum dediğinde, OKUNDU bilgisi Kim uyarı yazdıysa yöneticilerde ona gidecek ki personel 3 maymunu oynamasın.
- User tanımlamaları, Yönetici tanımlamaları' nı ben yapayım.
- Gönderilen tüm bildirimlerin ve Okundu bilgilerin Log kaydını tutmalıyım ki, 5 gün sonra ben okumadım duymadım etmedim olmasın.
:)) Buna benzer birşey var ise benim için harika , Yardımcı olabilecek var ise Duacıyım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
C# ve FTP işlemleri sayesinde böyle birşeyi yapabilirsin. Bir aralar C#ile bildirim sistemi üzerinde çalışmıştım. Program FTP'ye bağlantı kuruyor, FTP'de ki dosya bilgilerine göre işlem yapıyordu. Bu şekilde istediğiniz şeylerin loglarını tutabilir, bildirim göndertebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.