lostyazilim
tr.link

Masaüstü Popup

4 Mesajlar 647 Okunma
acebozum
tr.link

jexer3434 jexer3434 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgi işlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Ben bir yazılım yapmak istiyorum : Bir yönetici düşünün, yönetici programa girer, Bildirim yapacağı departmanı seçer, o departmana bilgilendirmesini yazar ve gönder der. Gönder dedikten sonra, ilgili departmanlarda ki bilgisayar ekranlarında yöneticinin bildirisi belirir ? Ben hayal gücümü mü zorluyorum yoksa böyle hazır birşey var mı ya da nasıl devam edebilirim ?Yardım lütfen

googleasistan

SosyalAbi SosyalAbi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 193 / 143
  • Ticaret 46, (%100)
Aklıma zopim geldi :)
yigitcankus

kişi bu mesajı beğendi.

jexer3434 jexer3434 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgi işlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında yapmak istediğim daha detaylı ama kafanızı yormak istemiyorum ama okumak isteyen var ise anlatayım :)
- Yönetici 1 adet olmayacak, benim belirleyeceğim kullanıcılar yönetici veya user olacaklar,

- User' lar, yöneticilerin bildirimlerini alınca " OKUDUM " butonuna tıklayacaklar, Bu uyarı günde 2 kere çıkacak, Gececi ve Gündüzcüler için. ( Saatini ben belirleyeceğim ) . Okudum dediğinde, OKUNDU bilgisi Kim uyarı yazdıysa yöneticilerde ona gidecek ki personel 3 maymunu oynamasın.

- User tanımlamaları, Yönetici tanımlamaları' nı ben yapayım.

- Gönderilen tüm bildirimlerin ve Okundu bilgilerin Log kaydını tutmalıyım ki, 5 gün sonra ben okumadım duymadım etmedim olmasın.
:)) Buna benzer birşey var ise benim için harika , Yardımcı olabilecek var ise Duacıyım

TolgaKARAHAN TolgaKARAHAN Developer Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Developer & SEO Expert
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 34 / 62
  • Ticaret 10, (%80)
C# ve FTP işlemleri sayesinde böyle birşeyi yapabilirsin. Bir aralar C#ile bildirim sistemi üzerinde çalışmıştım. Program FTP'ye bağlantı kuruyor, FTP'de ki dosya bilgilerine göre işlem yapıyordu. Bu şekilde istediğiniz şeylerin loglarını tutabilir, bildirim göndertebilirsiniz.
yigitcankus

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al