-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mobil uygulama geliştirmek istiyorum fakat hangi yazılım diliyle başlayacagıma karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorum.
Rsl
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Android Junior Developer
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şuanda aktif Android Studio kullanıyorum. Java'ya hakim olduğum için kolay geliyor. Fakat bilginiz yoksa herhangi bir dile, yeni güncel yazılım kaynaklarını incelemenizin yararı olabilir. Flutter ileride çok konuşulacak gibi duruyor. Flutter'a bakmanızı önerebilirim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
https://play.google.com/store/apps/dev?id=7168058596219337298
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci, Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rsl adlı üyeden alıntı
Şuanda aktif Android Studio kullanıyorum. Java'ya hakim olduğum için kolay geliyor. Fakat bilginiz yoksa herhangi bir dile, yeni güncel yazılım kaynaklarını incelemenizin yararı olabilir. Flutter ileride çok konuşulacak gibi duruyor. Flutter'a bakmanızı önerebilirim.
Hocam Android Studio gibi baska daha hafif bir derleyici biliyor musunuz? Benim sistemimden iki tanesi birlesse Android Studioyu kaldiramiyor da :D
Anahtar teslim Wordpress site kurulumu.
Rsl
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Android Junior Developer
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Açıkcası bende bu işte çok bilgili biri değilim. Fakat benimde bilgisayarım çok kötü, eğer ki android studio'yu indirmeye müsade ediyorsa bilgisayarınız, derlemeyi kendi sanal uygulamasında değil de evinizdeki herhangi bir mobil telefondan devam ettirebilirsiniz. Kendi android mobil telefonunuzun geliştirici ayarlarınızı açıp usb kabloyla bilgisayara bağladınız da telefonunuz emulator olarak gözüküyor ve kullanabiliyorsunuz. Bunun için birçok kaynak var internette onları inceleyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://play.google.com/store/apps/dev?id=7168058596219337298
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci, Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rsl adlı üyeden alıntı
Açıkcası bende bu işte çok bilgili biri değilim. Fakat benimde bilgisayarım çok kötü, eğer ki android studio'yu indirmeye müsade ediyorsa bilgisayarınız, derlemeyi kendi sanal uygulamasında değil de evinizdeki herhangi bir mobil telefondan devam ettirebilirsiniz. Kendi android mobil telefonunuzun geliştirici ayarlarınızı açıp usb kabloyla bilgisayara bağladınız da telefonunuz emulator olarak gözüküyor ve kullanabiliyorsunuz. Bunun için birçok kaynak var internette onları inceleyebilirsiniz.
Cok mantikli hocam deneyecegim tesekkur ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Anahtar teslim Wordpress site kurulumu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
muhendis
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet android studionun java indirmeleri belli bir zaman sonra sistemde cok yer kaplıyor.
Sistem yetersiz kalıyor i7 4 nesil sistem bile sıkıntı yaşıyorsa daha eskilerini hayal edemiyorum
www.ekolraf.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
javayla birlikte unity öğrenirsen gzel oyunlar çıkarabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence hiç heveslenme oyun yapmak çok emek ister ve emeğinin karşılığını alamazsın, android studio da JAVA ile başla.