-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
inşaat
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk önc yeni olmam hasebi ile tüm forum sakinlarini selamlar ve bu güzel sitenin yapımınıda emeği geçen herkesi tebrik ederim gerçekten çok güzel bir site
arkadaşlar söylememe gerek varmı bilmiyorum ama ben aslında bu işlerden anlamam bir şeyler öğrenmek ve yapabilmek için buraya üye oldum hayırlara vesile olması temennisi ile
arkadaşlar mbby formuma "facebook ile bağlan" eklentisini kurdum aslında oldu ama
(Yönetici panelinden Uygulama Kodu/API Anahtarı ve Uygulama Parolası ekleyiniz. (Eğer yönetici değilseniz lütfen bu sorunu yöneticiye bildirin.) hatasının üstesinden nasıl gelebilirim
site:aksite.net
mybb:1.8.6
olmazsa insanda haya ile edeb neylesin medrese mekteb okusa alimde olsa merkeb yine merkeb
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
ogretmen
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
mybb de gercek anlamda bilen birine sorun
her onune gelene vermeyin isi
isi tam bilmeden para isteyen sahtekarlara dikkat edin,yeterince varlar burda
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
inşaat
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
resimli anlatımda resimleri görüntüleyemediğim için zaten yaşıyorum bu sorunu :)
olmazsa insanda haya ile edeb neylesin medrese mekteb okusa alimde olsa merkeb yine merkeb
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
inşaat
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla farklı pc lerde farklı tarayıcılar kullandım çalıştım didindim ama sunuç bu
http://i.hizliresim.com/O74Q3Z.jpgEk Olarak: bir arkadaşın tavsiyesi üzerine browsec diye bir uzantı yükleyerk bu resimleri görmeyi başardım ama sorunum halolmadı çünkü yapılan anlatımla facebookun şimdi paneli farklı mesela "create new app" diye bir şey yok allah için bunu bana şöyle güzelce anlatacak biri varmı