lostyazilim

mybb facebook

7 Mesajlar 1.090 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

assasin assasin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek inşaat
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
ilk önc yeni olmam hasebi ile tüm forum sakinlarini selamlar ve bu güzel sitenin yapımınıda emeği geçen herkesi tebrik ederim gerçekten çok güzel bir site
arkadaşlar söylememe gerek varmı bilmiyorum ama ben aslında bu işlerden anlamam bir şeyler öğrenmek ve yapabilmek için buraya üye oldum hayırlara vesile olması temennisi ile

arkadaşlar mbby formuma "facebook ile bağlan" eklentisini kurdum aslında oldu ama
(Yönetici panelinden Uygulama Kodu/API Anahtarı ve Uygulama Parolası ekleyiniz. (Eğer yönetici değilseniz lütfen bu sorunu yöneticiye bildirin.) hatasının üstesinden nasıl gelebilirim

site:aksite.net
mybb:1.8.6

olmazsa insanda haya ile edeb neylesin medrese mekteb okusa alimde olsa merkeb yine merkeb
wmaraci
reklam

scubapro67 scubapro67 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek ogretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 78 / 66
  • Ticaret 7, (%100)
mybb de gercek anlamda bilen birine sorun
her onune gelene vermeyin isi
isi tam bilmeden para isteyen sahtekarlara dikkat edin,yeterince varlar burda
assasin

kişi bu mesajı beğendi.

ZagorCan ZagorCan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 391
  • Beğeniler 16 / 55
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam facebook ile bağlan eklentisini indirirken bütün adımları yapmadınız sanırım, facebook ile giriş yapabilmek için facebook api koduna ihtiyacınız vardır. http://tr.mybbdepo.com/mybb-facebook-ile-baglan-eklentisi-konusu.html burdan detayları öğrenip adımları takip ederseniz sorun olmayacaktır.

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
halledemezseniz MelihAtasever arkadaşa ulaşın. Mybb konusunda uzmandır kendisi
MelihAtasever

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek inşaat
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
resimli anlatımda resimleri görüntüleyemediğim için zaten yaşıyorum bu sorunu :)

olmazsa insanda haya ile edeb neylesin medrese mekteb okusa alimde olsa merkeb yine merkeb

ZagorCan ZagorCan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 391
  • Beğeniler 16 / 55
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam resimdeki kısımlar gözüküyor tarayicinizla alakalı bir sorun vardır. Size olayı şöyle özet geçeyim:
https://developers.facebook.com/apps/?action=create bu adrese girip create a new app yazısına tıklayıp gerekli alanları kendinize göre doldururup tamam diyorsunuz bu sayede uygulamanız oluşacaktır. Daha sonra oluşturduğunuz uygulamaya tıklayıp yukardan uygulama ayarlarını düzenle diyorsunuz. Yıne gerekli alanları dolduruyorsunuz. Kum havuzunu pasif olarak işaretleyip app domains ve Url kısımlarına sitenizin url'sini yazıyorsunuz. Bu bölümde en yukarda App ID ve Secret mevcut onları kopya edin ardından sitenizin admin panelinde facebook uygulamanizin ayarlarının bulunduğu bölüme giriyorsunuz, bu kaydettiğiniz secret ve Id yi uygun kısımlara yazıyorsunuz. .

• Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek inşaat
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

burakcanalgul adlı üyeden alıntı

Hocam facebook ile bağlan eklentisini indirirken bütün adımları yapmadınız sanırım, facebook ile giriş yapabilmek için facebook api koduna ihtiyacınız vardır. http://tr.mybbdepo.com/mybb-facebook-ile-baglan-eklentisi-konusu.html burdan detayları öğrenip adımları takip ederseniz sorun olmayacaktır.

valla farklı pc lerde farklı tarayıcılar kullandım çalıştım didindim ama sunuç bu

http://i.hizliresim.com/O74Q3Z.jpg

Ek Olarak: bir arkadaşın tavsiyesi üzerine browsec diye bir uzantı yükleyerk bu resimleri görmeyi başardım ama sorunum halolmadı çünkü yapılan anlatımla facebookun şimdi paneli farklı mesela "create new app" diye bir şey yok allah için bunu bana şöyle güzelce anlatacak biri varmı

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al