kaf
wmaraci reklam

netten yapabileceğim iş arıyorum

3 Mesajlar 325 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 325 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

loader42 loader42 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

PC ile aram çok iyidir ve hızlı iş yaparım daha öncesinde film dizi ve oyun sitelerine editör olarak çalıştım şimdi tekrar yapmak istiyorum ilgili arkadaşlar ulaşabilir. Herkese kolay gelsin 

Gundogu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci reklam
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 9 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Eğer film, dizi ve oyun sitelerinde editörlük yapmayı düşünüyorsan, öncelikle hangi türde içerik oluşturmayı planladığını netleştirmen iyi olur. Film ve dizi incelemeleri mi, oyun rehberleri ve yorumları mı? Çalışmak istediğin alana yönelik forumlarda veya sosyal medya gruplarında aktif olmak, bağlantı kurmak için harika bir yol olabilir. Ayrıca, kendi içeriklerini ya da daha önce yaptıklarını bir portföy olarak sunabileceğin bir platform ya da web sitesi oluşturman da iş bulma sürecini kolaylaştıracaktır. Şansın bol olsun, umarım istediğin gibi bir fırsat bulursun!

Gundogu Gundogu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Uzman çavuş
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

loader42 adlı üyeden alıntı

PC ile aram çok iyidir ve hızlı iş yaparım daha öncesinde film dizi ve oyun sitelerine editör olarak çalıştım şimdi tekrar yapmak istiyorum ilgili arkadaşlar ulaşabilir. Herkese kolay gelsin 

Ücret Beklentin nedir? Çok yüksek değilse forum sitemizde içerik yazabilirsin. Puan sistemi ile çalışıyoruz. Kazandığınız puanları TL ye çevirerek çekim yapabilirsiniz.

Site: Argun.tc

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al