-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar. Bildiğiniz üzere bazı paralı scriptler , bazı insanlar tarafından internette illagal yöntemlerle elde edilip ücretsiz olarak dağıtılmakta. Benim sorum ise şu , şu anda satışı yapılmayan, ama önceden ücretli olarak satılmış , şuan sadece nulled olarak internette bulunan bir scripti kullanmak websitesinin ömrünü, işleyişini kötü etkiler mi ?
Bu arada bu script sadece bir iş için özel olarak yazılmış bi script yani alternatifi yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Hocam öyle olabilir, dağıtanlarda tekel olduklarını biliyorlarsa zararlı kodlar bulunabilir. Aman dikkat.
cglrbkyrk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
shell olmadığı sürece sıkıntı yoktur hocam sadece destek alamazsın scriptte oluşan hatalarda :)
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Umarım 10 gün sonra "sitemde sorun var" ya da "sitemi hacklediler" diye konu açmazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kac gun sonra siteye erisim hosting tarafindan kapatilir ve site dosyalariniz zararliyazilim vb. bir klasore yedeklenir.
Bu olay sahsen benim basima gelmis olan birsey. Kullanmak icin degil sadece denemek icin kurmustum. Sonuc ? Bir hafta site kapali kaldi ve siralamadan dusmesi de cabasi. 1 senedir siralama tam olarak eski haline gelmedi ve ziyaretci sayisi 1 sene gecmesine ragmen hala yari yariya devam ediyor. Ne yukseliyor ne dusuyor :) Demek istedigim birakin kullanmayi denemeyin bile :)
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Wârez, aslında normal scriptlerden en çok tercih edilen sektöre dayalı seçim hakkıdır. Fakat burada insanların emeğine tenezül etmek, bir şeyi bedavaya getirmek ne kadar sağlıklı bilinmez. Ben pek tercih etmiyorum ancak, tercih eden arkadaşlara da bu işin sonunun olmadığını bilhakis haram olduğunu belirtmek isterim.
Emin olun ki şuraya bir konu açın ilk önce ben size yardımcı olurum script konusunda gerekirse ingilizce bir scripti türkçeye edit yaparak size veririm. Ancak hakkına göre, rayına göre, haksızlığa karşı değil. Wârez script kullanan bir çok insan daha neyin ne olduğunu bilmiyor bile.
ISS, SQL Injection, OR, Sytrhanax ve buna benzer bir çok açık türü vardır. Bu açıkları bence ilk önce kapatmayı ögrenmelerini tavsiye ediyorum. Daha sonra neden hosting firması suspend etti, yok O yetmedi terminate çekti. Sizce neden olabikir? Haram lokma'dan hayır gelmez ...