lostyazilim
tr.link

Nulled script kullanmak ?

6 Mesajlar 1.724 Okunma
acebozum
tr.link

jokerrrr jokerrrr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
İyi akşamlar. Bildiğiniz üzere bazı paralı scriptler , bazı insanlar tarafından internette illagal yöntemlerle elde edilip ücretsiz olarak dağıtılmakta. Benim sorum ise şu , şu anda satışı yapılmayan, ama önceden ücretli olarak satılmış , şuan sadece nulled olarak internette bulunan bir scripti kullanmak websitesinin ömrünü, işleyişini kötü etkiler mi ?

Bu arada bu script sadece bir iş için özel olarak yazılmış bi script yani alternatifi yok.

elektronikssl
webimgo

tosyafurkan tosyafurkan Hukuk Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 80
  • Ticaret 31, (%97)
Hocam öyle olabilir, dağıtanlarda tekel olduklarını biliyorlarsa zararlı kodlar bulunabilir. Aman dikkat.

cglrbkyrk cglrbkyrk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 17 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
shell olmadığı sürece sıkıntı yoktur hocam sadece destek alamazsın scriptte oluşan hatalarda :)

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
Umarım 10 gün sonra "sitemde sorun var" ya da "sitemi hacklediler" diye konu açmazsınız.

wmaraci
wmaraci

Mintik Mintik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Desinatör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)
Bir kac gun sonra siteye erisim hosting tarafindan kapatilir ve site dosyalariniz zararliyazilim vb. bir klasore yedeklenir.
Bu olay sahsen benim basima gelmis olan birsey. Kullanmak icin degil sadece denemek icin kurmustum. Sonuc ? Bir hafta site kapali kaldi ve siralamadan dusmesi de cabasi. 1 senedir siralama tam olarak eski haline gelmedi ve ziyaretci sayisi 1 sene gecmesine ragmen hala yari yariya devam ediyor. Ne yukseliyor ne dusuyor :) Demek istedigim birakin kullanmayi denemeyin bile :)

Heuristic Heuristic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Hacking, Exploits/Vuln.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Wârez, aslında normal scriptlerden en çok tercih edilen sektöre dayalı seçim hakkıdır. Fakat burada insanların emeğine tenezül etmek, bir şeyi bedavaya getirmek ne kadar sağlıklı bilinmez. Ben pek tercih etmiyorum ancak, tercih eden arkadaşlara da bu işin sonunun olmadığını bilhakis haram olduğunu belirtmek isterim.

Emin olun ki şuraya bir konu açın ilk önce ben size yardımcı olurum script konusunda gerekirse ingilizce bir scripti türkçeye edit yaparak size veririm. Ancak hakkına göre, rayına göre, haksızlığa karşı değil. Wârez script kullanan bir çok insan daha neyin ne olduğunu bilmiyor bile.

ISS, SQL Injection, OR, Sytrhanax ve buna benzer bir çok açık türü vardır. Bu açıkları bence ilk önce kapatmayı ögrenmelerini tavsiye ediyorum. Daha sonra neden hosting firması suspend etti, yok O yetmedi terminate çekti. Sizce neden olabikir? Haram lokma'dan hayır gelmez ...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al