-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hosting
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kendilerinden vds kullanmıştım memnun kalmıştım tercih edebilirsiniz bence destek konusunda falan sıkıntı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Odeaweb den sunucu hizmeti alıyorum; hem Almanya hem de TR lokasyon olmak üzere.
Bir kere performans oldukça iyi. Destekleri mükemmel denilecek seviyede. Bazı konularda acelem olmadığı için ''düşük öncelikli'' destek açıyorum ve 2 dakika sonra işlem halledilmiştir şeklinde cevap geliyor.
Bir kaç kişiye hosting tavsiyesinde bulundum ve ara ara soruyorum, memnunlar.
Evelsi bir gün bir arkadaşımıza sunucu alması için tavsiyede bulundum; reseller hosting paketi aldığını ve performanstan oldukça memnun olduğunu belirtti. Hatta bugün görüşmemizde ayrıca sunucu aldığını da söyledi.
Açıkçası ben memnunum. Umarım nazar değmez, hep aynı çizgide devam ederler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben vds paketi aldım destek ekibinden son derece memnundum tavsiye ederim hatta reseller paketimi başka yerden aldım o biterse odeaweb e taşıyacam
📍Google Haritalar Pin Backlink✅Harita Maps SEO📍LOCAL SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Eticaret
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok teşekkürler tek tek sağolun
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
4 Aydır sunucu kullanıyorum, memnunum.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Sitelerimden birini yaklaşık olarak 1 senedir orada barındırıyorum hiç kapalı olduğunu görmedim diyebilirim. Performans olarak da Türkiye çapında gayet iyi. Bugün de film sitem için Almanya lokasyon hosting aldım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
3 aydır vds kullanıyorum. destek yanıt hızları çok iyi girip kendileri daha düzeltiyorlar -onları bağlamasa bile-. böyle firmalara sahip çıkmak gerek. aldığım vds 60 tl idi. aylık yeniliyorum fiyatlarda artış oldu ama bana yansıtmadılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben memnunum bir çok sitem orada senelik resellerim var gayet sorunsuz hane sorun bile olsa anında müdahale ediyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
yüksek mimar
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben kullanıyorum mükemmel derecede memnunum işi olmayan siteyle ilgili kodlamalarla ilgili bile destek verip sıkıntılarımı cözüyorlar destegi mükemmel derecede iyi ve hızlı. host olarakta cok iyi kesinlikle nokta isabet olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bildiğim kadarı ile butik diye adlandırabilecek bir firma. Bu tür firmalar teknik destek tarafında çok yardımcı oluyorlar. Örneğin natro, isimtescil gibi firmalar teknik destek tarafında pek esneklik göstermezler bu nedenle sorunlar çıkabilir. ancak butik firmalar bu konuda daha fazla özverilidir. Bu firma hakkında da pek fazla olumsuz bir şey görmedim. Bence tercih edilebilir.