-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar . Deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum . Daha önce makale konusunda kimseyle çalışmadım ama kalemim , kelime dağarcığım kuvvetli . Ülkemizde şiir kitaplarının ilgi görmemesi nedeniyle yaşadığım hayal kırıklığından sonra makaleye döndüm . Nerden başlamalıyım ? İçerik bulutu davetiyesiz kabul etmiyor . İnci sözlük ekşi sözlük bunlar artık yazar alımı yapmıyor diye duydum ? Önerilerinize göre kendime bir yol çizeceğim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kişisel bir blog oluşturup orada yazabilirsiniz.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kaleminize güveniyorsanız twitterda yazın. Bir kaç tivitiniz tutsa on binlerce kişiye erişirsiniz. Sözlükler iyi hoş ama size bir faydası yok. Maddi, manevi siteler kazanıyor, kullanıcılar değil. O yüzden kişisel bir site açın.
Popülerleştikçe çeşitli yerlerden yazarlık teklifi alırsınız. Dergiler, Gazeteler köşe bile verir belki. )(Bakınız: Pucca...) İyi bir kitleye ulaşınca bir kaç kitap çıkartırsınız.
Eğlenceli içerik üretebiliyorsanız, onedioda da free üye olarak paylaşımlar yapın. İçerikleriniz tutarsa belki orada çalışmaya başlarsınız.
Şiir gerçekten de tutan bir şey değil. Oradan ekmek yemek zor. Sanat için sanat yapanların uğraşı bence. Toplum için bir şey yapacaksanız senaryo yazın. Film/Dizi senaryosu ile çok güzel yerlere gelebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de belli bir süre bloğu ikinci planda tutmalıyım diye düşündüm . Site önerilerini alabilirim kesinlikle .