Merhaba arkadaşlar.
Ben SEO işlerini yeni öğrenmeye başlıyorum, bu yüzden herhangi şeyi yanlış sorarsam kusura bakmayın lütfen.
SEO optimizasyonu hakkında bir sürü forum ve bloglardan baya makaleler okudum. Kafamda olay biraz canlanmaya başladı. Bu arada siz sayın uzmanlara sormak istediğim bişey var, herhangi bir web siteyi optimize ederken sadece tüm belirli kurallara uymayıp da biraz gayri meşru ya da yarı legal yöntemler kullanmak doğrumudur ?
Örneğin diyelim herhangi bir siteyi A ya da B arama motorunda belli sorgularla iyi pozisyonlara çıkarabilme yada bana gereken sorgu sözlerini herhangi bir şekilde arama motorunun sorgu kutusunun önerilerine (suggest) sokabilme imkan dairesinde midir acaba ? bununla alakalı bildiğiniz herhangi servisler varmıdır (ister paralı olsun ister bedava)
Amacım bir siteyi kısa bir sürede yüksek pozisyona çıkarma ve eğer mümkünse şu yada bu arama motorunun suggestine anahtar kelimelerimi sokabilme.
Böyle bir yöntemin nasıl bir zararları olabileceğinden biraz haberim var ama yine de sorayım dedim. Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.