Öncelikle wmaracı ailesine merhaba demek istiyorum :)
Araştırdım ve tıkandığım bazı konular hakkında bilgi almak amacıyla burayı uygun görüp konu açmak istedim.
Bir alan adı ve host satın aldım hatta hostu bir paket şeklinde aldım içeriği'de şöyle;
Alan Adı Barındırma: 3 Adet
Disk Alanı: Limitsiz
Aylık Trafik: Limitsiz
Limitsiz E-posta Hesabı
Limitsiz Mysql Veritabanı
Limitsiz Subdomain
Ücretsiz SSL Sertifikası
Litespeed - LS CACHE
fakat bazı konularda kendimi geliştiriyorum ve haliyle tıkanıyorum tamamen wordpress-wocommarce geliştirmek çok istiyorum kendimi yönelimimde o doğrultuda
1-cpanel wordpress kurulumu gerçekleştirmedim fakat site cpanel'e giridğimde arattığımda wordpress bölümü açılıyor herhalde paket işlediği için oldu yada yüklemem gerekiyor çözemedim.
2-ssl sertifakası almam gerekiyor verilen ücretsiz benim online sistemim için uygun değilmiş biraz fiyat araştırması yaptım wildcard statüsünde olan çok pahalı ben local düşünüyorum wildcard'a gerek yok değil mi?
3-Özel ip satın almam gerekiyormuş pek hakim değilim 150 tl bandında vs gördüm yanlışmı baktım bilmiyorum e-ticaret platformu için gerekli olmazsa olmaz galiba ?
bonus:woocommarce için olmazsa olmaz eklenti önerleriniz ve ddos saldırıları için yada herhangibi bir güvenlik paketi almam gereklimi sitem için şimdiden çok teşekkür ederim.
Belki çok saçma sorular ama belki burada birileri bana yardımcı olmak ister diye konu açıyorum şimdiden çok çok teşekkür ederim.