-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yapabilirsen çok iyi olur. Ben uğraşıyorum yapmaya şuan. Bakalım yapabilecek miyim :)
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Teşekkür ederim. Bu işime yarar. Ben bazı yerleri editlerim kullanırım. Güncelle sil olması iyi olmaz onları kaldırmam lazım :D Sonra herkes siler kafasına göre :D Çok sağolasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
PrestijSolution adlı üyeden alıntı
Tıkandıgın yeri anlayamadım. mysql bilginin çok üst düzey olmasına gerek yok. phpmyadmine girip kayıt ekleyeceksın hepsi bu. Locali mysql olarak nası kullanacaksın, öyle birşey mümkün değil. bak söylediğim şu adımları yaparsan yaparsın. biraz da internette arastır.
phpmyadminde veritabanı ve sonrasında tablo olustur. bilgileri bu tabloya ekle.
php ile arama sorgusu olusturup verileri veritabanından çek. yapacagın iş bu kadar.
Örneğin elimdeki exceli veritabanı gibi gösterip onun içindeki verilerden aramasını sağlayabilir miyim ? O kafama takılıyor ? Yoksa tek tek kodlar arasına yazacağım isimleri numaraları. Bunu localde kullanma şansım yok mu ? İlla bi hosta mı atacağım. İşte bunlar kafama takılıyor. :o
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Sen kafandan öncelikle şu excel dosyasını bi at. kodların arasında girmen gerekmiyor isimleri numaraları veritabanına eklıceksın. phpmyadmin kullanmayı bilmiyormusunuz ?
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
PrestijSolution adlı üyeden alıntı
Sen kafandan öncelikle şu excel dosyasını bi at. kodların arasında girmen gerekmiyor isimleri numaraları veritabanına eklıceksın. phpmyadmin kullanmayı bilmiyormusunuz ?
PhpMyAdmin hiç denemedim de işteyim şimdi burda deneyemiyorum. Eve geçeyim orda denerim. Yardımın için çok teşekkür ederim.