lostyazilim
tr.link

Php Script Türkçeye Çevirmek[ÖNEMLİ]

5 Mesajlar 1.810 Okunma
lstbozum
tr.link

ahturkoz ahturkoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 111 / 60
  • Ticaret 1, (%100)
Selam Arkadaşlar,

Codecanyon dan almış olduğum scripti türkçeye çevirmek istiyorum.Freelance Dashboard.

Dil dosyası var fakat çok fazla satır olduğu için baya zamanımı alacaktır.

Daha önce bir site görmüştüm dil dosyasını upload ediyorsun sayfanın sol tarafına mevcut dili yani ingilizce kelimeleri çıkarıyor sol tarafında ise istediğin dili seçip çevir diyorsun bütün satırları istediğin dile yani türkçeye çeviriyor. Daha sonra kontrol ediyorsun eksiklik var ise düzenliyor ve kaydet indir diyorsun.

Sana direk çevrilmiş dil dosyasını veriyor sitene atıp kullanabiliyordun. Bu sitenin ismini hatırlamıyorum buna benzer site ve başka bir formul var ise ileteblir misiniz.

wmaraci
reklam

Webbiu Webbiu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)
Google translate ?

• Üyelik 21.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 111 / 60
  • Ticaret 1, (%100)

Ben yukarıda normal translate den bahsetmiyorum ama translatte tek tek çevirip yazmamız gerekecek.

Yukarıda bahsetmiş olduğum sistemde dil dosyasını upload ediyorum tek seferde butun kelimeleri çeviriyor ve bana dil dosyası olark geri veriyor. Google translatte böyle birşey varsa o sayfanın linkini gönderebilir misiniz.

Webbiu Webbiu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)

ahturkoz adlı üyeden alıntı

Ben yukarıda normal translate den bahsetmiyorum ama translatte tek tek çevirip yazmamız gerekecek.

Yukarıda bahsetmiş olduğum sistemde dil dosyasını upload ediyorum tek seferde butun kelimeleri çeviriyor ve bana dil dosyası olark geri veriyor. Google translatte böyle birşey varsa o sayfanın linkini gönderebilir misiniz.

Vallahi hocam hiç zanletmiyorum, insanlar o kadar para veriyor :) bilmiyorum ama olabilir..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 111 / 60
  • Ticaret 1, (%100)

Webbiu adlı üyeden alıntı

Vallahi hocam hiç zanletmiyorum, insanlar o kadar para veriyor :) bilmiyorum ama olabilir..

Hocam ben daha önce yaptım. Hatta bir service desk programında çevirmenlik yapmıştım aynı sistemi kullanıyorlardı. Yani bu benim hayal etmiş olduğum birşey değil daha önce kullandığım birşey.

İlgin için teşekkür ederim:) Tek zahmeti translate uzun cümleleri bozuk ceviriyor onları düzeltiyorsun sadece

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al