lostyazilim
tr.link

Projeler Hakkinda ?

2 Mesajlar 533 Okunma
lstbozum
tr.link

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Selamlar.

Instagram paneli acmak gibi bir sey duydum, ilk baslarda kesenin agzini acmak gerekiyo kacinamazsiniz ama sonra guzel getirisi var dendi. Bu nasil bir site oluyo acaba ? Yasal midir, Adsense alinir mi, yonetimi kolay mi ?

BULUT SUNUCULAR:

Keza wm icinde yukarida VPS hosting gordum reklam olarak. Bunun webmasterlikta kullanim alani nedir ? Bilisimde dd0s saldiri icin kullaniliyor da... VPS gibi sunucularda python veya arkaplan yazilimi calistirma, resim-video calistirma gibi imkanlar mevcut mu ? VPS'in genis bir kullanim amaci var cunku. Instagram panel icin ayri bir butce ayirmak gerekiyor dediler ki; butce arttikca projenin boyutu ve gelir de mi artiyo ? Guzel hosting mesela (ihs tuzlu) guzel fiyata guzel bi wp hizmeti veriyo. Fakat cpu falan 1, yani fiyati neye biciyolar panel acanlar butce yaratanlar is icin ?

Konuyla Disaridan Alakali/Alakasiz: (1) Ozellikle, VPS ve SUNUCU ayri seyler diye biliyorum. Yani ozel mysql veritabanlari-eposta sunuculari (e-maile sonuc yazdirma) ayrica icinde birseyler barindirilabilme imkani var diye biliyorum.

Konuyla Disaridan Alakali/Alakasiz: (2) Bununla beraber sunucu nedir, internet sitesinin sabit ipsi - host statik - ssh statik gibi ip sabitlemelerin hepsi ayri islevler mi ? Sabitlemek ayni zaman da bir ipnin uzerinde calisan seyleri oldurmuyor mu ? Uzaktan Erisim vs.

Butun bunlarla beraber aklimda bazi projeler var.

Hep daha ileriye!
wmaraci
reklam

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaslar wmaraci'na neler oluyor ? Gecen ki konuda da boyle oldu, 30 okunma 0 cevap. Hic kimse instagram paneli, takipci sitesi ve bulut sunucu hakkinda bir sey bilmiyor mu ?

Hep daha ileriye!
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al