lostyazilim
tr.link

r10.net çapraz backlink uygulaması

12 Mesajlar 3.676 Okunma
lstbozum
tr.link

beko beko Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 15 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ***.net otomatik olarak seçtiğiniz prdeki sitelerle çapraz backlink sağlamanızı vs. uygulayabilen bir sistem yapmış. backlink.***.net buradan araştırabilirsiniz. Ben şu anda kullanmaya başladım 50 siteyle falan pr 0 benim de onların da 0 çapraz backlink yapıyoruz. Ancak sitelere baktım alexası 4 milyonda olan var. Kalitesiz ve gelecek vaad etmeyen birçok çöp site var. Seo açısından yararlı olur mu yoksa aksine çok zararlı hemen kaldır mı diyorusunuz. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

ayhankaraman ayhankaraman SEO Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 169 / 65
  • Ticaret 55, (%100)
Anlık fayda gösterse de gelecek de zarar verecektir. Sadece *** değil bu tür sistemlerin çoğu ilk 3 ay fayda sonrasında kalıcı zararlar vermektedir.

• Üyelik 27.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 15 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

ayhankaraman adlı üyeden alıntı

Anlık fayda gösterse de gelecek de zarar verecektir. Sadece *** değil bu tür sistemlerin çoğu ilk 3 ay fayda sonrasında kalıcı zararlar vermektedir.

öncelikle yorumunuz için teşekkürler ancak 1 ay kullanıp kaldırsam bir sorun olur mu biraz yükselip bıraksam hasar alır mıyım.

Ulusoy Ulusoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
Yükselirsen kaldırırsan yine düşersin :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 15 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Ulusoy adlı üyeden alıntı

Yükselirsen kaldırırsan yine düşersin :D

anladım kaldırıyorum o zaman.

Ek Olarak: yada 5-6 tane siteyle yapsam programdan link değişimini yine aynı mı olur.

recox recox WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** G**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 4, (%100)

beko adlı üyeden alıntı

anladım kaldırıyorum o zaman.

Ek Olarak: yada 5-6 tane siteyle yapsam programdan link değişimini yine aynı mı olur.

Çapraz veya normal link degisiminin en yararlı olani yüksek pr li ve sitene yakin icerikli siteler olması. Genelde bu tür siteler rakibin olur ve link vermek istemezler doğal haliyle. Ya satın alırsın yada site içeriğine en yakın rakip olmayan mutual eslesmeyi secersin. Ornek veriyorum sen spor malzemeleri satan bi dukkansin o zaman link aldığın site bi spor salonu olabilir veya matbaa sitesisin link verdiğin site yayın evi olabilir. Umarim anlatabilmisimdir

• Üyelik 27.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 15 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

recox adlı üyeden alıntı

Çapraz veya normal link degisiminin en yararlı olani yüksek pr li ve sitene yakin icerikli siteler olması. Genelde bu tür siteler rakibin olur ve link vermek istemezler doğal haliyle. Ya satın alırsın yada site içeriğine en yakın rakip olmayan mutual eslesmeyi secersin. Ornek veriyorum sen spor malzemeleri satan bi dukkansin o zaman link aldığın site bi spor salonu olabilir veya matbaa sitesisin link verdiğin site yayın evi olabilir. Umarim anlatabilmisimdir

anladım teşekkürler ancak aynı prdeki sitelerle yaptığım değişimler hiç yarar yaratmaz mı?

recox recox WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** G**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 4, (%100)

beko adlı üyeden alıntı

anladım teşekkürler ancak aynı prdeki sitelerle yaptığım değişimler hiç yarar yaratmaz mı?

Hit olarak saglar ama PR artirimi icin malesef
beko

kişi bu mesajı beğendi.

Metin Metin metinli.com Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Analisti ve Siber Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1399
  • Beğeniler 61 / 582
  • Ticaret 18, (%94)
Sistemi bilmiyorum ama belirli bir sitenin binlerce sayfasından bağlantı alıyorken, birden daha az sayfası bulunan bir siteden referans gösterilebilirsiniz. Bu şekilde agresif değişimler fazlasıyla dikkat çekecektir.

Kalıcı bağlantılar alınamadığı için, sitenin backlink harita geçmişi fazlasıyla karışık ve dalgalı olacaktır. Yavaş bile ilerlese, sağlam adımlarla referans gösterilmek ve kalıcı sayfalardan bağlantı almak daha verimlidir.
beko

kişi bu mesajı beğendi.

Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.

ayhankaraman ayhankaraman SEO Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 169 / 65
  • Ticaret 55, (%100)
Karşılıklı backlink değişimi her zaman için zararlı olmuştur. Şu an backlink değişimi sayesinde ilk sayfada olan birçok site var ama zamanı geldiğinde bir daha gelmemek üzere sandbox cezası alacaklar. Mantıklı olan güncel sitelerden görsel bağlantı ya da tanıtım yazısı almaktır. Saygılar.
beko

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al