beko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ***.net otomatik olarak seçtiğiniz prdeki sitelerle çapraz backlink sağlamanızı vs. uygulayabilen bir sistem yapmış. backlink.***.net buradan araştırabilirsiniz. Ben şu anda kullanmaya başladım 50 siteyle falan pr 0 benim de onların da 0 çapraz backlink yapıyoruz. Ancak sitelere baktım alexası 4 milyonda olan var. Kalitesiz ve gelecek vaad etmeyen birçok çöp site var. Seo açısından yararlı olur mu yoksa aksine çok zararlı hemen kaldır mı diyorusunuz. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
55, (%100)
Anlık fayda gösterse de gelecek de zarar verecektir. Sadece *** değil bu tür sistemlerin çoğu ilk 3 ay fayda sonrasında kalıcı zararlar vermektedir.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yükselirsen kaldırırsan yine düşersin :D
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Sistemi bilmiyorum ama belirli bir sitenin binlerce sayfasından bağlantı alıyorken, birden daha az sayfası bulunan bir siteden referans gösterilebilirsiniz. Bu şekilde agresif değişimler fazlasıyla dikkat çekecektir.
Kalıcı bağlantılar alınamadığı için, sitenin backlink harita geçmişi fazlasıyla karışık ve dalgalı olacaktır. Yavaş bile ilerlese, sağlam adımlarla referans gösterilmek ve kalıcı sayfalardan bağlantı almak daha verimlidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
55, (%100)
Karşılıklı backlink değişimi her zaman için zararlı olmuştur. Şu an backlink değişimi sayesinde ilk sayfada olan birçok site var ama zamanı geldiğinde bir daha gelmemek üzere sandbox cezası alacaklar. Mantıklı olan güncel sitelerden görsel bağlantı ya da tanıtım yazısı almaktır. Saygılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.