lostyazilim

Ruhi çenet tarzı belgesel videoları nasıl çekilir?

22 Mesajlar 3.411 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Mavitekzen Mavitekzen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 23 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

CoaX adlı üyeden alıntı

Ruhi çenet de ses mi var? mıy mıy dan başka bir şey değil.
Eminim buradaki çoğu kişi belgesel tadında farklı güzel ses tonlarına sahiptirler.

Arkadaşların dediği gibi aksesurlarınız iyiyse hiç kimsenin önünde bir engel yoktur.

Bende öyle düşünüyorum yapılabilir bir şey fakat tutup tutmama durumu önemli, bir de düşük kalitede içerikler daha çok tutuyor gibi düşünüyorum ben. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

https://www.instagram.com/tarihinduragi/
wmaraci
reklam

CoaX CoaX AmeleMaster Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CoaXSEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 1049
  • Beğeniler 216 / 667
  • Ticaret 8, (%88)
Mavitekzen Google da youtuber olmak için neler yapmak gerekir tarzında aramalar yapmıycaksınız.
Youtube da abone sayısını, görüntüleme sayısını ve para kazanmasını etkinleştirmek için,
Bin abone olmasına ve yılda toplam gösterim sayısına ulaşmak gerekir.
Bunları sağlayabilmek için telif hakkı full olmayan videoları kanallarınızda paylaşırsanız gösterirseniz izlenme sayısını yakayabilirsiniz.
Bununla eş süreçte ise abone sayınız artmaya başlayacak ve arttırmak için çalışmaya başlayacaksınız.

Ben bir tane yabancı klibi 6 yıl önce sadece paylaşma düşüncesinde kanalıma yükledim.
O video 700k izlenmeye ulaşmış.ve 640 abone kendiliğinden oluşmuş.

Bunun üzerine videonun telif hakkı olan sanatçıya, bu videodan para kazanmak istediğime ait bir mesaj çektim youtube aracalığıyla.Tabi ki kabul etmedi.

Ama sanatçının videosunun başka kanallarda oynatılabilme durumunu aktif yaptığı için benim bu videodan abone ve izlenme kazançlarım olmuş.

Bunun gibi videoları kanalına ekleyebilirsin.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al