-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,
yeni bir seri oluşturduk bu serimizde wattpad kitapları tarzında sohbetvari makaleler paylaşıyoruz lakin siteyi incelerseniz görürsünüz makalelerin konu başlıklarını BILGA: Bölüm 5 – "konu başlığı" tarzında paylaşıyoruz.
SEO hakkında bilgim olmadığından soruyorum; paylaştığımız bu makalelerin konu başlıklarını değiştirmeli miyiz? değiştirmeliysek üst sıralara yerleşmek için konu başlıklarını neye göre ayarlamalıyız "BILGA: Bölüm 5" ibaresini kaldırmalı mıyız? yardımcı olur, yönlendirirseniz seviniriz.
SİTE ADRESİ
Her bilgi altın değerindedir dolayısıyla sizler de benim için altın değerindesiniz
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba anladığım kadarıyla yazdığınız şeyler eşsiz bu rakibiniz olmadığı anlamına geliyor yani birisi sizin yazınızdan haberi olmasa Bilga diye aratmaz bence. Googledan trafik çekemezsiniz bu şekilde. Sosyal medyaya yönelmenizi tavsiye ederim.
Kısacası anahtar kelimeleriniz yoksa başlığın uzunluğu dışında SEO ya etki eden bir yönü olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Little things affect little minds.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anahtar kelimeniz her neyse başlıkta geçmeli ve olabildiğince de ilk parta yani başlığın başına almalısınız. Örneğin Huawei anahtar kelimemiz Telefon markası Huawei değil de Huawei telefon markası şeklinde başlıkta yerini almalıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgilendirici ve yönlendirici yorumlar olmuş. ciddiye alıp okuduğunuz ve benimseyerek cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok sağolun.
Her bilgi altın değerindedir dolayısıyla sizler de benim için altın değerindesiniz