-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mücevherat
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo çalışmasının nasıl yapıldığıyla ile ilgili bilgi sahibi değilim. Doğru yapılırsa organik olarak siteyi yükselttiğini biliyorum. Bende profesyonel olarak bir seo uzmanı ile çalışmadan önce kendi yapabileceklerimi görmek istiyorum. Yani neler yapabilirim. Makale deniyor ama nasıl makale yazarım seo içerikli makale nasıl yazılır hiç bilmiyorum. Örnek bir makale yayınlayan site var mı kelimeleri değiştirip yayınlasam? ( pırlanta - tektaş ) gibi kelimelerde çalışma yapmak istersem nasıl makale yazmalı sitede nasıl yayınlamalıyım. backlink almayı bilmiyorum nasıl yapılır bilgisi olanlar yardım eder mi? Kısacası kendi imkanlarımla ilk etapta yapabileceğim tüm seo çalışmalarını yapmak istiyorum lütfen yardım !
pirlantaatolyesi.com
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Merhaba,
Elimde bulunan yaklaşık 450 adet sunucu'da site bulunmakta ve bu sitelerin her birisi farklı IP adresleri üzerinde A ve C class olarak barınmaktadır. Eğer ki hali hazırda özgün makaleniz mevcut ise gerekli olan çalışma konusunda size yardımcı olabilirim.
Detaylı bilgi için (özel/mesaj) yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba;
Detayları yollayın sayın hocam ücretsiz yardımcı olmaya çalışayım.
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
reklam
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Detaylı bilgi alabilmek adına bende takipteyim. Yeni bir site için izlenebilecek en iyi yol nasıl olmalı benim kafam da çok karışık açıkçası
Zihin fukara olunca, fikir ukala olur!