-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar uzun zamandır bu dillere merak sardım
Kafamda bir php script projesi var
Php'yi öğrenmek istiyorum bu projeyide yaparak yavaştan.
Bana kaynak ne olur?
Bir kadının oğluyum en fazla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
php yi boşver asp.net öğren iş bulma imkanın daha sonrasında daha iyi olur. İlla php dersen kaynak php.net her fonksiyon için örnekleri var ama kitap alıp deneyerek öğrenmen daha kolay. Yaşın genç asp.net c# tavsiyemdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@kadikoy34php sadece kariyer.net e girip php eleman arayanlar ve .net eleman arayanları kıyaslayın ne dediğimi anlarsınız başka yoruma gerek duymuyorum aslında ama bende klasik asp yazıyorum yıllardır ama artık benim alanım bitti php arayanların çoğuda kaliteli firmalar değil hep yeni açılmış ajanslar veya sürekli uygun fiyatlı iş alıp çıkarmaya çalışanlar ama asp.net c# arayanlar firmalar % 80'i hep kurumsal yerler
ben 15 senelik yazılımcı olarak yeni gençleri bilgilendirmeyi sevdiğim için bu forumdayım yazdığım mesajların coguda bilgilendirme amaçlı ticarette yapmıyorum ben bile asp.net öğrenmeyi istiyorum vakit bulursam.
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Öğrenmek istiyorsan MVC yapıdan başlayarak öğren. Basit olarak zaten aynı şeyleri MVC yapıdada yapılıyor. Hem yapıya aşinalığın artar hemde ilerleyen zamanlarda daha profesyonel olarak ilerlersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Türk ekip biraz eskidir kullandığı yöntemlerde öyle ama dersleri izlerseniz çözer kendinizi geliştirirsiniz. Ücretini ödediğiniz taktirde alabilmektesiniz. Ben bu set sayesinde e-ticaret olayını çözdüm ama kendimi geliştirirken oldu buda :)